Fostul edil al Timişoarei: PNL să se debaraseze de aliatul toxic USR. Asocierea cu neomarxiştii este nocivă

Fostul edil al Timişoarei: PNL să se debaraseze de aliatul toxic USR. Asocierea cu neomarxiştii este nocivă
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Fostul edil al Timişoarei: PNL să se debaraseze de aliatul toxic USR. Asocierea cu neomarxiştii este nocivă

( TheEpochTimes ) Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, susţine că asocierea PNL cu „neomarxiştii USR PLUS” ar fi „cel puţin la fel de nocivă” pe cât a fost asocierea partidului în 2011 cu PSD-ul. Mai mult, Robu susţine că există o condiţie „obligatoriu de asumat” de către cel care doreşte să conducă PNL, şi […]

( TheEpochTimes )

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, susţine că asocierea PNL cu „neomarxiştii USR PLUS” ar fi „cel puţin la fel de nocivă” pe cât a fost asocierea partidului în 2011 cu PSD-ul. Mai mult, Robu susţine că există o condiţie „obligatoriu de asumat” de către cel care doreşte să conducă PNL, şi aceea ar fi „debarasarea” partidului de „aliatul toxic” USR.

„PNL are mulţi oameni valoroşi care i-ar putea fi buni preşedinţi! Voi da o listă deschisă, reprezentând opinia mea strict personală, cu scuzele de rigoare pt cei ce nu se regăsesc pe ea şi apoi voi enunţa o condiţie pe care eu o consider obligatoriu de asumat de către cineva care doreşte să conducă partidul cu pretenţia de partid nr. 1 al României.

Iată lista deschisă, ORDONATĂ ALFABETIC:

1 Emil Boc

2 Rareş Bogdan

3 Ilie Bolojan

4 Cristian Buşoi

5 Florin Câţu

6 Iulian Dumitrescu

7 Gheorghe Falcă

8 Gheorghe Flutur

9 Dan Motreanu

10 Siegfried Mureşan

11 Ludovic Orban

12 Robert Sighiartău

Şi iată condiţia pe care eu, personal, o consider obligatorie: DEBARASAREA PNL DE ALIATUL TOXIC USR! Scurt şi clar! A fost o greşeală asocierea PNL cu socialiştii, cu PSD, în 2011, este CEL PUŢIN LA FEL de nocivă asocierea de-acum, cu neomarxiştii, cu USR+PLUS”, a scris luni, pe Facebook, fostul edil al Timişoarei.

Totodată, Robu mai susţine în postarea sa că „acest curent, neomarxismul, este străin de interesele României, iar exponenţii lui, ajunşi în diverse funcţii, printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credinţă, aspiranţi legitimi la un mai bine pentru comunităţile / ţara lor – dacă părea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obrăznicie iarăşi nemaiîntâlnită, sunt de o incompetenţă şi rea credinţă catastrofale”.

„PNL n-are ce căuta alături de asemenea oameni şi de un asemenea curent!”, a conchis fostul edil al oraşului de pe Bega.


Distribuie articolul