„Gâdea al TVR” strigă pe mutește, în apărarea lui Garcea: „Cenzură!”. Se teme că-și pierde leafa de 6.000 de euro

„Gâdea al TVR” strigă pe mutește, în apărarea lui Garcea: „Cenzură!”. Se teme că-și pierde leafa de 6.000 de euro
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • „Gâdea al TVR” strigă pe mutește, în apărarea lui Garcea: „Cenzură!”. Se teme că-și pierde leafa de 6.000 de euro

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Criticile aduse TVR pentru programul mizerabil de Revelion au activat vuvuzele PSD-iste din televiziunea publică, dar și din Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Ionuț Cristache și Radu Herjeu s-au dat deja în stambă. Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii “România 9” de la TVR 1, e convins că solicitările de demitere […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Criticile aduse TVR pentru programul mizerabil de Revelion au activat vuvuzele PSD-iste din televiziunea publică, dar și din Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Ionuț Cristache și Radu Herjeu s-au dat deja în stambă.

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii “România 9” de la TVR 1, e convins că solicitările de demitere a șefei TVR, Doina Gradea, echivalează cu un act de cenzură.

Cristache a postat pe pagina sa de Facebook o imagine folosită de obicei de propagandiștii anti-mască, pentru a-și exprima astfel părerea despre scandalul în care este implicată TVR. Un amestec “filosofic” de “botniță” și cenzură editorială.

Cristache a adăugat un comentariu scurt, o tentative de ironie: “Măști recomandate de Cotroceni și de Comisia de Cultură!”.

“Trimisul Antenei 3 în TVR”, care se visează un ”Gâdea al TVR”, a pus și două haștaguri, care-l poziționează și mai clar în această speță: #SaGlumimCatMaiEVoie și #DeCeSaRademCandPutemSaPlangem.

Ionuț Cristache este un mare profitor al TVR. Camarila PSD din televiziunea publică i-a asigurat un salariu de-a dreptul nesimțit, de circa 6.000 de euro pe lună și multe alte bonusuri și avantaje.

În urmă cu doi ani, 7 membri ai Consiliului de Administrație al TVR au dezvăluit că Doina Gradea, șefa televiziunii publice (impusă de Liviu Dragnea/PSD), i-a făcut lui Cristache un contract fabulos, astfel încât vuvuzeaua penalilor să încaseze lunar aproximativ 6.000 de euro, de două ori mai mult decât președintele României.

Acum, Ionuț Cristache – zis și „Sărmăluță” – are o spaimă: previzibila demitere a Doinei Gradea de la conducerea TVR (prin mecanisme parlamentare) va duce și la îndepărtarea vuvuzelei PSD-iste din prime time-ul TVR. Și, inevitabil, pierderea salariului de 6.000 de euro.

Mesajul golănesc al lui Radu Herjeu (membru CNA)

„Am înțeles din relatări (căci eu n-am avut sarcină de serviciu să mă uit la TVR în noaptea de Revelion) că programul imaginat de specialiștii televiziunii publice a reușit performanța rarisimă de a ultragia 99% din populația țării: pe progresiști și conservatori, pe fanii locatarului de la Cotroceni, pe cei ce poartă mască și pe credincioșii români ortodocși. La care se adaugă cei cu bun-gust și cu simțul umorului, minoritari oricum.

Din câte am văzut, s-a și dat semnalul începerii construirii eșafoadelor pentru cei vinovați și constituirii tribunalelor poporului, așa cum e normal într-o democrație.

Nu știu, însă, ce soartă îi așteaptă pe cei care nu vor să participe la circul acesta politic și se încăpățânează să aplice doar legea, nu umorile proprii sau de grup.”


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta