George Simion, acest “baiat de galerie”

George Simion, acest “baiat de galerie”
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • George Simion, acest “baiat de galerie”

Pana ieri de la iesirea marlaneasca acest lider parea extrem de multumit, incasa lovituri peste lovituri extrem de docil si cuminte. Fiind un lider a unui partid parlamentar de 10% incerca sa suceasca realitatea spre dialog si moderatie. Negociaza si in acelasi timp cedeaza sefii de comisii parlamentare in contrazicere cu vocile din spatiul public […]

Pana ieri de la iesirea marlaneasca acest lider parea extrem de multumit, incasa lovituri peste lovituri extrem de docil si cuminte. Fiind un lider a unui partid parlamentar de 10% incerca sa suceasca realitatea spre dialog si moderatie. Negociaza si in acelasi timp cedeaza sefii de comisii parlamentare in contrazicere cu vocile din spatiul public si din media care ii cer sa nu renunte. Incet, incet incepe se devina vioara a doua cedand prim-planul in fata avocatei Sosoaca.

Personal mi se pare un cabotin, un actor de doua parale, In realitate acest lider este un “baiat de baiat” apartinad ultrasilor de la galerie, stiti din ala cu venele pulsand si cu pumnii inclestati si in acelasi timp scrasnind din dinti. Acum acest individ este siderat si uimit, unde a reusit sa ajunga, incetcand sa para altcineva.Momentan este asa dar in curand ii vom vedea comportamentul de ultras in toata “splendoarea”.

Ma astept curand la o inclestare intre acest “baiat de galerie” si avocata Sosoaca, tinand cont de antecedentele celor doi si firea lor colerica.  


Distribuie articolul