Hidra
Hydra Template Vector. Suitable for Creative Industry, Multimedia, entertainment, Educations, Shop, and any related business

Daca este sa compar PSD-ul cu un personaj mitologic, probabil Hidra ar fi cel mai potrivit si am sa explic de ce. Hidra din mitologie este un sarpe monstruos, cu sapte sau noua capete ce cresc din nou pe masura ce acestea sunt retezate. Hidra intruchipeaza viciile multiple, dar traind in mlastina societatii acestea sunt […]

Daca este sa compar PSD-ul cu un personaj mitologic, probabil Hidra ar fi cel mai potrivit si am sa explic de ce. Hidra din mitologie este un sarpe monstruos, cu sapte sau noua capete ce cresc din nou pe masura ce acestea sunt retezate. Hidra intruchipeaza viciile multiple, dar traind in mlastina societatii acestea sunt marcate ca simbol al viciilor banale. Atat timp cat acest monstru traieste, cata vreme vanitatea nu este stapanita, capetele acestei Hidre cresc din nou ca simboluri ale viciilor. Chiar daca printr-o victorie trecatoare, cum a fost la europarlamentarele trecute, am izbutit sa taiem unul din capetele Hidrei, acesta a crescut din nou in mai putin de 2 ani. Sangele Hidrei este otravitor, picurat in apa raurilor facea ca pestii sa nu mai poata fi buni de mancat. Acest  fapt confirma simbolic, ca tot ce intra in contact cu viciile PSD-ului sau purcede din ele strica sau se strica. Dar ce anume a distrus Hidra ?

Meduza, a fost cea care a distrus Hidra. Meduza este un alt personaj mitologic, este  cea mai importanta dintre Gorgonele sau Erinii,  cea care simbolizeaza, spiritualitatea si evolutia pervertita insa in stagnare trufasa. Cine privea capul Meduzei impietrea pe loc. Oare nu pentru ca acesta reflecta imaginea propriei culpabilitati?

Recunoasterea greselii poate ea insasi sa se transforme intr-o constiinta paralizanta. Nu este de ajuns numai sa descoperi vina, trebuie sa-i induri imaginea intr-o maniera obiectiva, dar nu exagerata. Insasi marturisirea trebuie sa fie scutita de excese de vanitate sau de culpabilitate. Meduza cea care a ucis Hidra simbolizeaza imaginea deformata a sinelui, imaginea care te impietreste, in loc sa se lumineze cum se cuvine.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta