Homo, homini lupus.

Homo, homini lupus.

Nebunia se va dezlantui in momentul cand va veni foametea, iar aceasta va veni mai mult ca sigur. Numai atunci vom avea sansa sa dovedim cat de solidari suntem. Singura speranta a noastra este sa nu ajungem  in aceasta situatie, prea multi dintre noi am uitat ce este omenia sau spiritul de echipa. Nu este […]

Nebunia se va dezlantui in momentul cand va veni foametea, iar aceasta va veni mai mult ca sigur. Numai atunci vom avea sansa sa dovedim cat de solidari suntem. Singura speranta a noastra este sa nu ajungem  in aceasta situatie, prea multi dintre noi am uitat ce este omenia sau spiritul de echipa.

Nu este nevoie sa traim vremuri grele pentru a ne arata calitatile, sau lipsa acestora. Acestea le ai sau nu le ai. Probabil daca va veni foametea la modul real, va conta numarul celor infometati si capacitatea lor organizatorica mai precis as putea spune ca va conta enorm numarul celor omenosi  si al celor inumani. Pe moment, nu asistam decat la povesti fara o adresa precisa, in rest vorba latinului „Homo, homini lupus.”Ce sa mai vorbim, ne mancam unii pe altii si fara foamete. Nu vreau sa fiu Cassandra, dar cred ca va fi supravietuirea celor incisivi si agresivi, dar acest lucru cred ca se intampla deja.


Distribuie articolul