Incendiu masiv pe corveta rusă Provorny aflată în construcții la șantierul din Sankt Petersburg

Incendiu masiv pe corveta rusă Provorny aflată în construcții la șantierul din Sankt Petersburg
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Incendiu masiv pe corveta rusă Provorny aflată în construcții la șantierul din Sankt Petersburg

( Cătălin Costea  – Defense Romania ) Ieri 17 decembrie, în jurul orei 20.00, la bordul corvetei Provorny aflată în faza finală de construcție la Șantierul Naval Nordic din Sankt Petersburg, a izbucnit un incendiu puternic. Imaginile transmise de la fața locului arată că o suprafață semnificativă din navă este în flăcări, observatorii semnalând că […]

( Cătălin Costea  – Defense Romania )

Ieri 17 decembrie, în jurul orei 20.00, la bordul corvetei Provorny aflată în faza finală de construcție la Șantierul Naval Nordic din Sankt Petersburg, a izbucnit un incendiu puternic.

Imaginile transmise de la fața locului arată că o suprafață semnificativă din navă este în flăcări, observatorii semnalând că în zona incendiului se află butelii cu gaz și materiale inflamabile care pot determina agravarea incendiului.

Nava de luptă, cu o lungime de 106 m și o lățime de 13 m, reprezintă cea de-a doua corvetă Project 20385 și urma să fie livrată Flotei ruse din Oceanul Pacific la sfârșitul anului 2022.

Potrivit Interfax, Incendiul a cuprins aproape întreaga navă, respectiv pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați.

În singura declarație făcute până în prezent de autorități se informează că trei persoane au fost rănite, dintre care una foarte grav.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta