Irationalul, speciei umane !!!

Irationalul, speciei umane !!!
AI, Machine learning, Hands of robot and human touching on big data network connection background, Science and artificial intelligence technology, innovation and futuristic.

Omul, un chirias al planetei numita Pamant, raportat la vechimea speciei, estimata la cateva milioane de ani, abia a inventat scrisul. Omul, dupa ce sute de mii de ani nu a lasat prea multe vestigii in urma, abia de cateva sute de ani a reusit sa afle varsta planetei, rolul stelelor, a elaborat idei privitoare […]

Omul, un chirias al planetei numita Pamant, raportat la vechimea speciei, estimata la cateva milioane de ani, abia a inventat scrisul.

Omul, dupa ce sute de mii de ani nu a lasat prea multe vestigii in urma, abia de cateva sute de ani a reusit sa afle varsta planetei, rolul stelelor, a elaborat idei privitoare la formarea si varsta Universului.

Omul, identifica in cateva zile, virusul ucigas care bantuie in lume, il studiaza bucata cu bucata in cateva saptamani si in scurt timp gaseste leacul impotriva acestuia, inventand arma numita vaccin.

Omul, pe de alta parte ( nu toti reprezentantii speciei ), prefera sa-si joace viata la ruleta, mizand totul pe un numar, decat sa se vaccineze.

Omul, este cel care crede in teoriile conspiratiei absurde.

Si in sfarsit, omul, specie a extremelor.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta