Liderii USR-PLUS, mesaje de Anul Nou. Barna: A început o campanie de vaccinare pe care vă încurajez să o susțineți/ Cioloș: Înțelepciunea unei societăți se vede atunci când are capacitatea de a împărtăși binele

Liderii USR-PLUS, mesaje de Anul Nou. Barna: A început o campanie de vaccinare pe care vă încurajez să o susțineți/ Cioloș: Înțelepciunea unei societăți se vede atunci când are capacitatea de a împărtăși binele
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Liderii USR-PLUS, mesaje de Anul Nou. Barna: A început o campanie de vaccinare pe care vă încurajez să o susțineți/ Cioloș: Înțelepciunea unei societăți se vede atunci când are capacitatea de a împărtăși binele

( Lia Reman  – G4Media.ro ) Co-președinții Alianței USR-PLUS au transmis în mesajele de Anul Nou că speră ca 2021 să fie un an al reîntâlnirii, al dezbaterii și al reconstrucției, Dan Barna încurajându-i pe români să susțină campania de vaccinare, iar Dacian Cioloș afirmând că nu putem avea un an mai bun „decât dacă […]

( Lia Reman  – G4Media.ro )

Co-președinții Alianței USR-PLUS au transmis în mesajele de Anul Nou că speră ca 2021 să fie un an al reîntâlnirii, al dezbaterii și al reconstrucției, Dan Barna încurajându-i pe români să susțină campania de vaccinare, iar Dacian Cioloș afirmând că nu putem avea un an mai bun „decât dacă înțelegem că noi suntem cei care au puterea de a-l face mai bun”.

„Urmează un an 2021 în care avem cu toții speranța și eu am încrederea că vom putea să redevenim acea societate exuberantă, acea societate în care ne întâlnim, în care dezbatem, în care mergem mai departe noi ca țară și fiecare dintre noi ca individ”, a scris Dan Barna pe contul de Facebook.

Barna le mulțumește românilor pentru încredere și îi încurajează să susțină campania de vaccinare.

„A început o campanie de vaccinare pe care vă încurajez să o susțineți pentru că este unul din instrumentele prin care putem, în 2021, să redevenim o societate care își regăsește sănătatea. La mulți ani, tuturor! Vă mulțumesc pentru încredere! 2021 va fi un an în care fiecare dintre noi vom fi un pic mai bucuroși și mai împăcați”, a mai scris Dan Barna.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, consideră că 2020 a fost un an care „ne-a pus la încercare toate resursele de adaptare și creativitate”, dar care poate fi și premisa unui început de transformare.

„Am trăit și am muncit într-un normal redefinit care ne-a ținut departe de familii, de prieteni sau de activități care ne împlinesc personal sau profesional. Mulți dintre voi ați avut de-a face cu acest virus și cu consecințele lui. Ați pierdut probabil în acest an oameni dragi, v-ați văzut amenințate veniturile, ați căutat resurse să îi ajutați pe cei mai vulnerabili, v-ați regăsit pe voi înșivă în această autoizolare fizică. Înțelepciunea unei societăți se vede atunci când are capacitatea de a împărtăși binele și de a-l susține pe cel care trece prin momente dificile. Nu putem avea un an mai bun decât dacă înțelegem că noi suntem cei care au puterea de a-l face mai bun”, a scris Cioloș pe contul de Facebook.

Dacian Cioloș le urează românilor să aibă familia aproape, să se bucure de prieteni și să aibă la cine apela atunci când au nevoie.

„Sper că finalul anului vă găsește sănătoși, optimiști și mai puternici, cu speranța încolțită că 2021 va fi un an al regăsirii, al reconstrucției și al reînvățării normalului”, a scris Dacian Cioloș.


Distribuie articolul