Ligtworker, ce reprezinta?

Ligtworker, ce reprezinta?
female cupped hands with a ball of white light appearing to capture rainbow energy against a blue sky with fluffy clouds, bright sunburst and copy space

Cateva intrebari din actualitatea romaneasca. Aia care la ocupatie trec lightworker, ce sunt fapt, paznici de far ?  Lightworker este cumva opusul lui hardworker ?  Lightworker-ii in Romania au si pensie speciala ?  Lightworker-ii pazesc cumva luminita din capatul tunelului, sunt  iluminatii din Romania, sau daca tot e de luminat, sa lumineze clasa nemuncitoare, cea […]

Cateva intrebari din actualitatea romaneasca.

Aia care la ocupatie trec lightworker, ce sunt fapt, paznici de far ?

 Lightworker este cumva opusul lui hardworker ?

 Lightworker-ii in Romania au si pensie speciala ?

 Lightworker-ii pazesc cumva luminita din capatul tunelului, sunt  iluminatii din Romania, sau daca tot e de luminat, sa lumineze clasa nemuncitoare, cea speciala ?

Si o experienta personala petrecuta undeva-candva.

Daca scormonesc  in memorie, pe mine m-a luminat un homeless, sau nu, de fapt lumina am primit-o de la un om, atat de beat, ca nu putea sa stea in picioare . Candva, dimineata devreme, in gara la Medgidia in timp ce asteptam trenul de Tulcea, pe vremea Impuscatului .

S-a impiedicat de mine si mirat m-a intrebat,  de ce nu pleci ?  Pleaca, din tara,  ce mai stai ?

 Ideea e ca, pe vremea aceea nu stiam daca sa mai raman in tara. Dar aveam indoieli .  Cei ajunsi acum la varsta intelepciunii cunosc descrierea din vremea comunismului,  patronii care sug sangele poporului . I-am urat sanatate dar intr-un fel, a avut dreptate luminatorul beat din gara de la Medgidia !

Am tras urmatoarea concluzie dupa aceea intamplare.

Cei care aduc Lumina, cei care au suferit si au inteles ceva din asta si vor sa ii „ilumineze” si pe altii, acestia ii raportează direct lui Dumnezeu, au fost trimisi pe Pamant ca sa ne salveze pe noi, prostimea pacatoasă. practic, sunt ingeri pe Pamant.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta