Ma doare !!! (Ma doare sa vad cum oameni deștepți aleg sa tacă….pentru ca prea mulți “Dorei” vorbesc.)

Ma doare !!! (Ma doare sa vad cum oameni deștepți aleg sa tacă….pentru ca prea mulți “Dorei” vorbesc.)
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Ma doare !!! (Ma doare sa vad cum oameni deștepți aleg sa tacă….pentru ca prea mulți “Dorei” vorbesc.)

Deunazi am citit pe internet o marturisire a unui medic roman, care m-a lasat masca. Omul se plangea de conversatia avuta cu un oarecare pe care dumnealui il numea simplu Dorel. “6 ani de facultate, cea mai grea dintre toate, 5 ani de rezidențiat, 4 de doctorat, sute de mii de pagini tocite, mii de […]

Deunazi am citit pe internet o marturisire a unui medic roman, care m-a lasat masca. Omul se plangea de conversatia avuta cu un oarecare pe care dumnealui il numea simplu Dorel.

“6 ani de facultate, cea mai grea dintre toate, 5 ani de rezidențiat, 4 de doctorat, sute de mii de pagini tocite, mii de gărzi făcute, la curent cu tot ce mișcă în medicină, educație pentru sănătate cu mii de articole, 7 cărți scrise, tot despre așa ceva.

Vine Dorel și zice: ești cel mai prost doctor, virușii nu există, am citit eu un articol și am văzut un clip, să te duci naibii tu și să-l iei și pe Bill Gates cu tine, că vreți să controlați lumea cu 5G și vaccinurile voastre, cărțile tale sunt vai de ele, bla bla.”

Toleranta fata de „Dorei”… Of, of,  of !!!

Dorel are drepturi, ca e om și el, dar ce nu știe Dorel, e ca orice drept il câștigi. Trebuie sa dovedești cunoaștere înainte de a vorbi,  iar gura sloboda sa și-o permită în conversațiile cu sine insusi când sta în fundul grădinii cu sticla de tuica lângă el, punandu-si întrebări revelatoare despre lume, viata și univers, cu sinapsele lui neuronale lineare și câteva la număr, rezistente ca sinele de tren.

Dorele, mai frațica, rogu-te vorbește singur mult și apoi pronunța-te în public, rogu-te citește cărți (hai ca poți…), rogu-te mergi la scoli, iar dacă nu-ti place asta, consuma-ti energia la coasa, la arat și semanat, la dus oile pe camp, la betoane , în fabrici și uzine , sau alte activități fizice. Sunt nobile Dorele, nu te mint! Vorbele Dorele (opiniile, darmite convingerile), sa știi și tu, ca e nevoie de alta munca, pentru a putea sa le folosești.

Din nefericire, ma doare sa vad cum oameni deștepți aleg sa tacă, pentru ca prea mulți Dorei vorbesc.

Este adevarat oamenii educați sunt oameni decenți, neconflictuali, prefer sa taca. Iar cand e vorba de Covid, sigur prefer opinia omului cu diploma medicala.

Cam pe aici stau lucrurile. Nu fi ca Dorel!  Respectă medicii, medicina adevărată, informează-te din cele mai bune surse.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta