Maine,15 noiembrie, incepe Postul Craciunului.

Maine,15 noiembrie, incepe Postul Craciunului.
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Maine,15 noiembrie, incepe Postul Craciunului.

Bucuria acestuia consta in implinirea promisiunii lui Dumnezeu ca se va naste Mantuitorul. Cei trei magi de la rasarit vor merge si se vor inchina Pruncului avand darurile urmatoare, tamaie ( Isus este preot) , aur (Isus este rege) si smirna ( Isus este martir). Postul Craciunului nu semnifica numai asteptarea Nasterii Domnului, cat si […]

Bucuria acestuia consta in implinirea promisiunii lui Dumnezeu ca se va naste Mantuitorul. Cei trei magi de la rasarit vor merge si se vor inchina Pruncului avand darurile urmatoare, tamaie ( Isus este preot) , aur (Isus este rege) si smirna ( Isus este martir). Postul Craciunului nu semnifica numai asteptarea Nasterii Domnului, cat si intampinarea Mantuitorului. La fel cum au intampinat-o cei trei magi, pe deplin constienti de insemnatatea ei, cu bucurie.

A nu respecta Postul Craciunului reprezinta sa nu constientizezi Intampinarea Domnului. Postul are rolul de a ne face sa vedem functia spirituala a evenimentului ce se apropie, ne determina sa ne analizam propria viata, ne ajuta sa fim mai buni, sa fim mai atenti la nevoile celor din jur.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta