Majoritatea oamenilor spun ca daca esti prost nu vei avea nici un viitor. Dar oare asa este ?

Majoritatea oamenilor spun ca daca esti prost nu vei avea nici un viitor. Dar oare asa este ?
Stupidity on Warning Road Sign on Sunset Sky Background.
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Majoritatea oamenilor spun ca daca esti prost nu vei avea nici un viitor. Dar oare asa este ?

Cu toate acestea, poate că daca oamenii ar privi mai atent unele dintre avantajele pe care prostia le-a oferit, nu ar avea o atitudine negativa fata de aceasta. Desigur, prostia are anumite dezavantaje. A fi prost poate enerva chiar si pe cei mai sensibili oameni. Dacă cineva actionează prost și o face în mulțime, va […]

Cu toate acestea, poate că daca oamenii ar privi mai atent unele dintre avantajele pe care prostia le-a oferit, nu ar avea o atitudine negativa fata de aceasta. Desigur, prostia are anumite dezavantaje.

A fi prost poate enerva chiar si pe cei mai sensibili oameni. Dacă cineva actionează prost și o face în mulțime, va parea mai mult imatur decat amuzant. Cu toate acestea, există multe avantaje daca esti prost. Primul avantaj, oamenilor proști nu li se cere niciodată să facă multe. Mulți au observat că oamenii tind să se îndepărteze de cineva pe care îl consideră prost.

Acesta este un motiv foarte bun. Prostia pe care o poseda cineva ii creeaza un renume greu de distrus. Cu toate acestea, prostia cuiva ii creează o situație buna pentru accea persoana, care va avea mult timp liber. De exemplu, dacă un prost parasește activitatea si revine la ea mai tarziu, ar fi concediați de la slujba lor? Nu.

Din simplul motiv că nimeni nu și-ar înțelege munca, mai bine decat prostii. Ideile pe care le creează oamenii proști tind să fie originale. Se pare că oamenii vorbesc întotdeauna despre cineva care are o idee proastă. Acest lucru ar sugera că oamenii proști ar putea avea avantajul când vine vorba de  idei originale. De faptdaca cineva își dorește o idee originală pentru un lucru, ar trebui să încerce să vorbească cu o persoana stupidă din comunitate.

Motivul este că, desi o persoană proastă gandește cu mintea, nu o face într-un mod organizat. Acesta este cauza pentru care au atât de multă creativitate. Gandind în acest mod, ideile lor au tendința naturală de a fi fara întreruperile care apar din gandirea logica pe care oamenii le-ar avea în mod normal. Astfel, dacă altcineva ar trebui să-i spună unuia: „A fost o idee stupidă!” ar trebui să privim acea persoană direct în tine și să spui „Mulțumesc!”

Unul dintre avantajele prostiei este că oamenii stupizi sunt amintiți întotdeauna.  S-a observat cum o persoană obisnuita este întotdeauna greu de detectat și adesea rămâne anonimă. Există un motiv foarte bun pentru asta.

Dar este mult mai ușor și plăcut pentru minte să-și amintească de cineva cu adevărat prost. Oricum, când a fost ultima oară când ai râs de un idiot? Cel mai mare avantaj care rezultă din prostie este că ocupă 2/3 din spațiul de stocare al ADN-ului, ceea ce este excelent pentru păstrarea prostiei în familie. Astfel, prostia are în mod clar multe avantaje, atâta timp cât cineva este suficient de inteligent pentru a le folosi! Este important să înțelegem că oamenii proști sunt ca toți ceilalți oameni din punct de vedere fizic. Cu toate acestea, din cauza diferenței dintre oamenii deștepți și proști, ființele umane inteligente ar trebui să le ofere un spațiu de respiro prostilor.


Distribuie articolul