Managerul Spitalului din Ploiești, doctor Bogdan Nica: „Eu? Tot la spital. Mulți internați cu probleme grave. Voi, tot la proteste?”

Managerul Spitalului din Ploiești, doctor Bogdan Nica: „Eu? Tot la spital. Mulți internați cu probleme grave. Voi, tot la proteste?”
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Managerul Spitalului din Ploiești, doctor Bogdan Nica: „Eu? Tot la spital. Mulți internați cu probleme grave. Voi, tot la proteste?”

( Redacția – G4Media.ro ) Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, medicul Bogdan Cristian Nica, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj ironic la adresa celor care manifestează împotriva măsurilor restrictive impuse de Guvern în contextul pandemiei de covid. Medicul sugerează că s-ar plimba și el la proteste dacă n-ar fi prea ocupat cu […]

( Redacția – G4Media.ro )

Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, medicul Bogdan Cristian Nica, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj ironic la adresa celor care manifestează împotriva măsurilor restrictive impuse de Guvern în contextul pandemiei de covid.

Medicul sugerează că s-ar plimba și el la proteste dacă n-ar fi prea ocupat cu numărul mare de pacienți internați,

„La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky…Eu?…tot la birou,la spital…mulți internați, cu probleme grave…și voi, tot la proteste??? Partikip…Jos Covidu’! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin….ghinion”, a scris acesta pe pagina sa de facebook.

Grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de COVID-19, iar ultimele date arată că au fost înregistrate 6.156 cazuri noi, 129 decese, 1.412 de persoane internate la ATI, în România, în ultimele 24 de ore, relatează Antena3.


Distribuie articolul