Maseaua cariata !!!

Comunismul in Romania a ramas in genele romanilor, el se transmite ereditar. Astazi daca razuiesti un democrat, este imposibil sa nu dai de un comunist. In fiecare din noi exista cate o mica doza de comunism. Trebuie sa treaca, inca multe generatii ca ideologia marxista sa dispara din mentalul nostru. Astazi nostalgiile comuniste, chiar si […]

Comunismul in Romania a ramas in genele romanilor, el se transmite ereditar. Astazi daca razuiesti un democrat, este imposibil sa nu dai de un comunist. In fiecare din noi exista cate o mica doza de comunism. Trebuie sa treaca, inca multe generatii ca ideologia marxista sa dispara din mentalul nostru. Astazi nostalgiile comuniste, chiar si dupa trei decenii de sistem democratic, sunt vii in noi, atat de vii incat noi nu acceptam demantelarea ideilor comuniste din noi.

Sansa impotriva comunismului, metamorfozat in psd-ism, a aparut dupa alegerile parlamentare din 2020. Societatea impreuna cu alianta venita la putere, pot sa extraga aceasta „masea cariata” din sistemul de valori politice romanesti. Dar constatam ca partidele din alianta in loc sa faca o extractie de masea si s-o arunce la cosul de gunoi al istoriei, incearca tratarea si plombarea acesteia, pentru a o pastra in scopuri tactice. Deja au inceput sa apara primele semne de neliniste si alarma in randul electoratului, care doreste schimbarea.

Societatea asteapta sa se faca dreptate, iar psd-istii corupti sa fie trasi la raspundere. In loc sa asistam la deschiderea dosarelor penale, observam ca li se deschide drumul spre preluarea puterii. Populatia urmareste consternata cum la diferite niveluri, in administratia publica si locala, revin pe cai mari fostii lideri ai nemuritorului PSD. Se observa ca pana acum, nici la nivel local si nici central nu s-a intreprins nimic pentru diminuarea influentei politice a PSD asupra societatii.

Atat PNL cat si USR-PLUS sper ca nu au interesul sa pastreze un PSD puternic, pentru a-l folosi in viitoarele confruntari politice. Daca noua putere nu distruge vechiul sistem ticalosit, iar liderii psd-isti certati cu legea nu sunt dati pe mana justitiei, PSD-ul va redeveni pana in 2024 aceea forta politica importanta care va fi groparul partidelor de dreapta din Romania.

Sa speram ca „maseaua cariata”, reprezentata de PSD nu le-a afectat si pe celelalte sanatoase. In caz contrar sa nu ne miram de ce Romaniei ii pute rau gura.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta