Spală-te pe mâini 20 de secunde, dar nu te spala pe maini de următorii 4 ani!

Spală-te pe mâini 20 de secunde, dar nu te spala pe maini de următorii 4 ani!
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Spală-te pe mâini 20 de secunde, dar nu te spala pe maini de următorii 4 ani!

27 septembrie este ziua în care îi alegem pe cei care vor gestiona banii comunitații în care trăim pentru următorii patru ani. De ei depinde să avem apa la robinet, dar și drumuri asfaltate, parcari, strazi curate și parcuri amenajate. Transportul în comun, școlile și spitatele sunt tot la mana celor pe care îi vom […]

27 septembrie este ziua în care îi alegem pe cei care vor gestiona banii comunitații în care trăim pentru următorii patru ani. De ei depinde să avem apa la robinet, dar și drumuri asfaltate, parcari, strazi curate și parcuri amenajate. Transportul în comun, școlile și spitatele sunt tot la mana celor pe care îi vom vota la alegerile locale. Serviciile comunitare de utilitate publică: apa, gazul, canalizarea, curațenia străzilor sau iluminatul public depind de deciziile consilierilor locali.

Multe dintre deciziile importante pentru o comunitate nu pot fi lasate în seama unei singure persoane. Astfel, acestea revin Consiliilor Locale. Ele sunt formate din consilieri locali aleși prin vot direct, pe liste, iar numărul acestora poate varia în funcție de populația localității. Pot fi cel puțin 9, în cazul unei comunități cu sub 1500 de locuitori, și până la 23, în cazul Consiliului Local al Municipiului Vaslui.

Așa că mergi la vot și fii responsabil!

 Spală-te pe mâini 20 de secunde, dar nu te spala pe maini de următorii 4 ani!


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta