Ministerul Sănătății anunță că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare

Ministerul Sănătății anunță că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Ministerul Sănătății anunță că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare

( Mircea Marian – Newsweek ) Ministerul Sănătății a anunțat, într-o postare pe Facebook, că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare și va difuza materiale informative în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.” “Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale […]

( Mircea Marian – Newsweek )

Ministerul Sănătății a anunțat, într-o postare pe Facebook, că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare și va difuza materiale informative în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

“Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură“, se arată pe pagina de Facebook a ministerului Sănătății. 

Ministerul mai amintește în postare că Papa Francisc a anunțat și el că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. „Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău”.”

„Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”, mai transmite Ministerul Sănătății în postare.

Mesajul ministerului este preluat de ministrul Vlad Voiculescu care scrie: “Vestea bună a săptămânii“! 


Distribuie articolul