Muzica acest aranjament al sunetului si tacerii

Muzica acest aranjament al sunetului si tacerii
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Muzica acest aranjament al sunetului si tacerii

Daca ar fi sa definesc muzica probabil as spune ca este o forma sonora de arta care este utilizata pentru a exprima emotia si a incanta inimile ascultatorilor prin utilizarea stilului si culorii tonului, muzica mai poate fi definita ca o forma de arta universala. Daca nu stiati oamenii suferinzi de cumplita boala a  stingerii […]

Daca ar fi sa definesc muzica probabil as spune ca este o forma sonora de arta care este utilizata pentru a exprima emotia si a incanta inimile ascultatorilor prin utilizarea stilului si culorii tonului, muzica mai poate fi definita ca o forma de arta universala. Daca nu stiati oamenii suferinzi de cumplita boala a  stingerii amintirilor, Alzheimer, uita chipul persoanelor dragi dar nu pot uita sunetul muzicii din copilarie. Aceasta este numai o metoda terapeutica care ii face pe acesti oameni sa resimta ca traiesc.

Ce este muzica?

 Pentru a raspunde ce este, trebuie sa întelegem care este denumirea muzicii. Muzica este un sunet vocal sau instrumental pentru a forma o armonie si o expresie a emotiei. Muzica a fost întotdeauna si este una dintre cele mai mari mosteniri pe care le avem ca fiinta umana, de aceea oamenii au mai denumit-o limbajul universal al omului. Indiferent unde suntem in natura, acasa sau in sala de spectacol, muzica este întotdeauna în jurul nostru, fara muzica, nu avem nimic.Daca zece oameni vorbesc in acelasi timp sigur te va lua cu durere de cap si nu vei intelege nimic, dar daca zece oameni canta in acelasi timp intr-un spectacol vei constata ca totul este foarte usor de inteles. Aceasta este puterea muzicii. Cuvantul lui Dumnezeu a fost mai bine inteles si ascultat prin muzica, de aceea preotii ne transmit Cuvantul lui Dumnezeu cantand.

Mai, cred ca muzica este ceva ce toata lumea ar trebui aiba in viata, unii spun chiar ca este fereastra sufletului nostru. Muzica poate schimba oamenii mental si fizic, cand ascultam sau cantam, pur si simplu facem chimia sufletului si mintii. Muzica nu seamana cu nimic altceva. Muzica poate repara un suflet trist, poate trimite un mesaj sau o modalitate de a te identifica, spre deosebire de orice altceva.

„Cand cuvintele esuează, muzica este singura care poate vorbi.” Shakespeare

Muzica este puterea pe care ne-a dat-o insusi Dumnezeu. Nu o vom putea elimina niciodata din viata noastra. Iata legatura dintre puterea muzicii și puterea lui Dumnezeu. Nu exista limitare in muzica, ea este dincolo de orice limita. Muzica este viata si viata este muzica.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta