Navă comerciala apartininad Emiratele Arabe Unite, deturnată de milițiile Houthi în largul Al Hudaydah

Navă comerciala apartininad Emiratele Arabe Unite, deturnată de milițiile Houthi în largul Al Hudaydah
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Navă comerciala apartininad Emiratele Arabe Unite, deturnată de milițiile Houthi în largul Al Hudaydah

( MI News Network ) Luni, 3 ianuarie 2022, Ministerul Afacerilor Externe al Kuweit-ului a denunțat milițiile Houthi pentru deturnarea unei nave comerciale sub pavilionul Emiratelor Arabe Unite, care se afla in mars spre Arabia Saudită, din Yemen. Acest act criminal rușinos reflectă incalcarea constanta a dreptului internațional de către milițiile Houthi, care prezintă riscuri […]

( MI News Network )

Luni, 3 ianuarie 2022, Ministerul Afacerilor Externe al Kuweit-ului a denunțat milițiile Houthi pentru deturnarea unei nave comerciale sub pavilionul Emiratelor Arabe Unite, care se afla in mars spre Arabia Saudită, din Yemen. Acest act criminal rușinos reflectă incalcarea constanta a dreptului internațional de către milițiile Houthi, care prezintă riscuri pentru navigația maritimă globală.

Este nevoie de un răspuns imediat din partea comunității internaționale, Consiliul de Securitate al ONU, pentru a preveni repetarea acestor acte, care pun în pericol siguranța, pacea și securitatea lumii. Ele afectează și rutele internaționale atunci când vine vorba de transport maritim. Nava deturnată transporta echipamente de la un spital de campanie din Socotra în portul arab saudit Jizan.

Ministrul a declarat că echipamentului spitalului de campanie transportat de nava  include ambulanțe, dispozitive de comunicație, echipamente medicale, unități de dezinfectare mobile precum  și alte echipamente de sprijin pentru  securitatea medicala.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta