Nava de tip RO-RO, ajunge în portul rusesc Vladivostok cu zeci de mașini acoperite de gheata

Nava de tip RO-RO, ajunge în portul rusesc Vladivostok  cu zeci de mașini acoperite de gheata
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Nava de tip RO-RO, ajunge în portul rusesc Vladivostok cu zeci de mașini acoperite de gheata

( MI News Network ) Zeci de vehicule au sosit într-un port rusesc acoperite cu mulți centimetri de gheață din cauza vremii extreme. Condițiile meteorologice de vânt și ger au acoperit masinile Honda și Toyota-urile cu un strat gros de apă de mare înghețată când acestea au ajuns la Vladivostok cu nava tip RO-RO „Sun […]

( MI News Network )

Zeci de vehicule au sosit într-un port rusesc acoperite cu mulți centimetri de gheață din cauza vremii extreme. Condițiile meteorologice de vânt și ger au acoperit masinile Honda și Toyota-urile cu un strat gros de apă de mare înghețată când acestea au ajuns la Vladivostok cu nava tip RO-RO „Sun Rio”.

La -19 grade Celsius, în capitala Rusiei din Pacific, vehiculele acoperite cu gheață au fost ridicate de pe punte folosind o macara speciala. Rapoartele au arătat că unele masini  au fost acoperite de gheata de grosime de pana la 15 cm. 

Masinile japoneze second-hand sunt destul de populare pe piața Rusiei, chiar dacă înseamnă „conducere pe partea greșită”. Stratul de gheata depus pe nava din cauza vântului umed de mare cuplat cu temperaturi ale aerului sub zero, poate avea drept consecinte o creștere a pescajului, înclinarea și marirea șanselor de răsturnare a unei nave.

Pyotr Osichansky, comandantul navei în vârstă de 72 de ani, a spus că este decembrie, iar marea este agitată. Mulțimile de persoane au fost un martori oculari la ridicarea mașinilor de pe nava înmatriculată în Panama.

Un martor a remarcat că mașinile erau atât de îngrămădite în gheață încât era greu de ghicit despre felul de vehicul. Un videoclip care circulă online arată cum vehiculele de pe puntea navei sunt complet acoperite de o calotă groasă de gheață.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta