Nava încărcată cu cherestea cuprinsă de flăcări în largul portului Göteborg

Nava încărcată cu cherestea cuprinsă de flăcări în largul portului Göteborg
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Nava încărcată cu cherestea cuprinsă de flăcări în largul portului Göteborg

( MI News Network ) Un incendiu declansat pe o nava care transporta cherestea din portul Göteborg nu a fost controlat nici duminica după 24 de ore de la izbucnirea lui, au informat autoritățile suedeze. Agenția suedeză pentru stingerea incendiilor, cunoscută sub numele de MSB, a declarat că a trimis două elicoptere in sprijin, în […]

( MI News Network )

Un incendiu declansat pe o nava care transporta cherestea din portul Göteborg nu a fost controlat nici duminica după 24 de ore de la izbucnirea lui, au informat autoritățile suedeze.

Agenția suedeză pentru stingerea incendiilor, cunoscută sub numele de MSB, a declarat că a trimis două elicoptere in sprijin, în timp ce Garda de Coastă, lupta de asemenea cu focul. Cheresteaua, a luat foc sâmbătă. Deși incendiul nu este major, focul nu este usor de stins, a menționat MSB într-un comunicat.

Nava are la bord si o cantitate semnificativă de combustibil. MSB a început să se pregătească cu resurse pentru a oferi suport în cazul în care există o scurgere de combustibil.

TT, agenția de presă suedeza a declarat că echipajul navei alcatuit din 17 membri nu a fost evacuat de pe navă. Nava se numeste Almirante Storni. Conform datelor Refinitiv Eikon, navighează sub pavilion liberian. Un purtător de cuvânt al pazei de coastă suedeze a declarat că nu poate spune că focul este controlat, dar nu s-a extins, adăugând că incendiul ar putea continua câteva zile.


Distribuie articolul