Navele spital apartinand ONG-ului Mercy Ships vor beneficia de generozitatea armatorilor, navlositorilor și brokerilor

Navele spital apartinand ONG-ului  Mercy Ships vor beneficia de generozitatea armatorilor, navlositorilor și brokerilor
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Navele spital apartinand ONG-ului Mercy Ships vor beneficia de generozitatea armatorilor, navlositorilor și brokerilor

( MI News Network ) Comunitatea globală de transport maritim și comerț își va uni forțele din nou în noiembrie pentru a strânge fonduri pentru functionarea operationala a navei spital Mercy Ships. Navlositorii, brokerii, agenții, proprietarii, operatorii și alții vor participa la Cargo Day anual, care din 2016 a strâns aproape 4 milioane de dolari […]

( MI News Network )

Comunitatea globală de transport maritim și comerț își va uni forțele din nou în noiembrie pentru a strânge fonduri pentru functionarea operationala a navei spital Mercy Ships. Navlositorii, brokerii, agenții, proprietarii, operatorii și alții vor participa la Cargo Day anual, care din 2016 a strâns aproape 4 milioane de dolari pentru munca esențială pe care Mercy Ships o întreprinde.

Acesta este un an important pentru Mercy Ships, care achiziționează în portul Anvers o nouă navă spital, Global Mercy, construită special, cu un deplasament de  37.000 tone.  Nava va fi în serviciu anul viitor. Mercy Ships își va dubla cu mult impactul în furnizarea de asistență medicală gratuită pentru unii dintre cei mai săraci oameni din Africa.

Pe lângă costurile de capital ale construcției noi, strânse în mare parte de la donatori privați și corporativi, sunt necesare fonduri suplimentare în fiecare an pentru a oferi servicii medicale directe și pentru a opera noua navă, care va avea șase săli de operație, șase secții de spital, radiologie, screening și internări. , reabilitare și îngrijire în ambulatoriu.

Mercy Ships operează deja un feribot feroviar transformat in nava spital, Africa Mercy de 16.572 tone, care va ramane și el în funcțiune.

Fondată în 1978 de Don și Deyon Stephens, Mercy Ships a fost activă în peste 55 de țări în curs de dezvoltare, furnizând servicii evaluate la peste 1,7 miliarde USD și beneficiind direct peste 2,8 milioane de oameni.

Deja, Africa Mercy atrage voluntari din peste 60 de națiuni – o medie de peste 1.200 de voluntari în fiecare an, inclusiv chirurgi, asistente, stomatologi, formatori de asistență medicală, bucătari și profesori, precum și navigatori.

Directorul executiv al Asociației Globale Mercy Ships, Bryce Wagner, spune că fără inițiative precum Cargo Day și parteneri precum industria de transport maritim, Mercy Ships nu ar putea finanța miile de intervenții chirurgicale pe care le efectuează și formarea extinsă a medicilor și asistentelor locale.

Cum funcționează Cargo Day?

Cargo Day  este programată pentru 10 noiembrie in fiecare an. La acea dată și în săptămânile următoare, navlositorii dau mărfuri (Mercy Cargoes) brokerilor navali participanți care găsesc nave pentru a transporta transporturi de petrol, minereu de fier, cărbune, containere și alte mărfuri.

Acești brokeri, agenți portuari și companii de inspecție contribuie apoi cu 50% din comisionul lor la Mercy Ships.

Ludvig Mandius, manager de navlosire la Geneva pentru comerciantul de mărfuri Trafigura, descrie vizita sa anterioară la Africa Mercy drept „o călătorie uimitoare, o experiență pe care o voi prețui pentru totdeauna”.

„Întreaga operațiune (Mercy Ships) este doar un lucru uimitor”, spune el.

În fiecare an, aproximativ 16,9 milioane de oameni mor din cauza lipsei de acces la îngrijiri chirurgicale, spune Mercy Ships.

Un mare procent din aceste decese au loc în țările în curs de dezvoltare din Africa, unde sistemele fragile de asistență medicală pur și simplu nu pot suporta nevoia copleșitoare de proceduri chirurgicale sigure.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta