O analiza personala a protestelor de ieri si o multime de intrebari fara raspuns

O analiza personala a protestelor de ieri si o multime de intrebari fara raspuns
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • O analiza personala a protestelor de ieri si o multime de intrebari fara raspuns

Tinerii in special, protesteaza si pana la urma , pentru ce protesteaza ? Contra virusului ? Ce se rezolva daca acestia castiga si mai ales ce castiga ? Daca analizam la rece si rational, acesti  protestatari sunt doar niste gica-contra, este o revolta interioara fata de pandemie sau protesteaza din lasitate sau manipulare. Revin cu […]

Tinerii in special, protesteaza si pana la urma , pentru ce protesteaza ? Contra virusului ?

Ce se rezolva daca acestia castiga si mai ales ce castiga ?

Daca analizam la rece si rational, acesti  protestatari sunt doar niste gica-contra, este o revolta interioara fata de pandemie sau protesteaza din lasitate sau manipulare. Revin cu intrebarea ce au de castigat acesti oameni ? Libertate, asa striga si scandeaza, dar ce faci cu libertatea cand moartea pandeste la colturi ?

Trebuie sa mai rationam domnilor care va ocupati cu manipularea, profitati ca niste cinici de aceasta revolta a unor copii numai pentru a va face agenda politica, calcand peste cadavre. Aceste persoane revoltate, poate in prostia lor nu vor sa inteleaga, dar in subconstientul lor stiu ca in caz de se imbolnavesc, statul acesta pe care il urasc acum, se va ocupa de ei pentru ai insanatosi. Problema se pune, daca ar fi fost pe cont propriu si statul nu putea sa le acorde ajutor medical, ce ar fi facut ?

Unii dintre acesti manipulatori de la AUR si de PSD au inventat termenul de „dictatura medicala”, dar ce reprezinta domnilor aceasta pseudo-dictatura, cumva medicii care se lupta sa salveze oamenii din ghearele mortii, oameni internati la ATI. Sunt destui care nu au respectat regulile si au sfarsit rau din cauza Covid. Probabil ca asta este libertatea pe care o clameaza si o iubesc, sa fie liberi sa moara si odata cu ei si parintii si bunicii lor din cauza lor.

Nici o problema, dragilor. Cand vaccinarea o sa fie numai o chestiune care sa depinda de vointa fiecaruia nu o sa ne mai forteze nimeni sa purtam masca si sa stam in casa. Atunci voi ce va opuneti astazi regulilor si vaccinului, o sa muriti singuri intre voi, fiinca pe ceilalti de care voua nu va pasa nu o sa puteti sa-i mai omorati, acestia vor fi imunizati de mult. Dar sa fiti linistiti, medicii de la ATI o sa reuseasca sa-si ia si ei un concediu meritat. Asa ca nu o sa mai puteti sa va bazati pe „dictatura” lor cand o sa va tusiti plamanii pe afara.


Distribuie articolul