Organizatia caritabila maritima Stella Maris, apartinand de Biserica Catolica, aduce bucurie și sprijin spiritual pentru Crăciun navigatorilor

Organizatia caritabila maritima Stella Maris, apartinand de Biserica Catolica,  aduce bucurie și sprijin spiritual pentru Crăciun navigatorilor
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Organizatia caritabila maritima Stella Maris, apartinand de Biserica Catolica, aduce bucurie și sprijin spiritual pentru Crăciun navigatorilor

( MI News Network ) Organizația caritabilă maritimă globală Stella Maris aduce bucurie și sprijin de Crăciun navigatorilor care muncesc mai mult ca niciodată în acest sfarsit de an pentru a se asigura că mărfurile sunt livrate la timp pentru festivități. Preotii organizației și vizitatorii navelor din porturile din Marea Britanie și din întreaga lume […]

( MI News Network )

Organizația caritabilă maritimă globală Stella Maris aduce bucurie și sprijin de Crăciun navigatorilor care muncesc mai mult ca niciodată în acest sfarsit de an pentru a se asigura că mărfurile sunt livrate la timp pentru festivități. Preotii organizației și vizitatorii navelor din porturile din Marea Britanie și din întreaga lume vizitează cât mai multe nave pentru a distribui pungi de cadouri pentru Craciun pline cu îmbrăcăminte, articole de toaletă, dulciuri, ciocolată și felicitări de Crăciun scrise navigatorilor de către susținătorii organizației caritabile.

Sute de aceste cadouri au fost deja distribuite în porturile din Marea Britanie, iar mai multe vor fi distribuite în următoarele câteva săptămâni, până după Anul Nou.

Pe lângă cadouri, preotii Stella Maris și vizitatorii navelor impart navigatorilor carduri de reîncărcare pentru telefoane mobile și unități mobile WiFi, astfel încât navigatorii să-și poată contacta familiile acasă în perioada festivă. De asemenea, invita membrii echipajelor la Liturghie sau organizează slujbe de Crăciun, dacă ghidurile Covid-19 o permit.

„Ca majoritatea dintre noi, navigatorii au avut câțiva ani grei din cauza pandemiei. Mulți sarbatoresc Crăciunul departe de casă, unii pentru al doilea an consecutiv”, a declarat Martin Foley, directorul executiv al Stella Maris.

„De asemenea, navigatorii au fost nevoiți să se confrunte cu întârzieri ale lanțului de aprovizionare, cu concedii la țărm reduse sau lipsite, timp prelungit la bord și griji legate de îngrijirea familiilor lor. Mulți navigatori sunt epuizați”, a adăugat el.

Martin a spus sarbatoarea Crăciunului oferă o bună ocazie de a le arăta recunoștință bărbaților și femeilor de pe mare.

„Oferirea de cadouri navigatorilor le reamintește că oamenilor le pasă și se gândesc la ei de Crăciun. Aceste mici acte de bunătate sunt întâmpinate cu multe mulțumiri și zâmbete fericite.”


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta