Paza de Coasta din Arabia Saudită a salvat membrii echipajului unei nave panameze care a luat foc în Marea Roșie

Paza de Coasta  din Arabia Saudită a salvat membrii echipajului unei nave panameze care a luat foc în Marea Roșie
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Paza de Coasta din Arabia Saudită a salvat membrii echipajului unei nave panameze care a luat foc în Marea Roșie

( Rețeaua de știri MI ) Nava „Rafha” aparținând Pazei de Coasta a Arabiei Saudite, a reușit să salveze echipajul de la bordul unei nave container care naviga sub pavilionul Republicii Panama. Nava a fost cuprinsa de un incendiu în Marea Roșie la aproximativ 123 de mile marine la nord-vest de portul Jizan. Un purtător […]

( Rețeaua de știri MI )

Nava „Rafha” aparținând Pazei de Coasta a Arabiei Saudite, a reușit să salveze echipajul de la bordul unei nave container care naviga sub pavilionul Republicii Panama. Nava a fost cuprinsa de un incendiu în Marea Roșie la aproximativ 123 de mile marine la nord-vest de portul Jizan.

Un purtător de cuvânt oficial al pazei de coasta,  colonelul Misfir Al-Qarini, a declarat că în cadrul implementării sarcinilor Regatului Arabiei Saudite a Convenției internaționale privind căutarea și salvarea vietii pe mare din 1979 și ca o continuare a activităților umanitare extinse de către Polițiștii de frontieră în salvare și căutare, Centrul de coordonare a căutării și salvarii Jeddah a primit un apel de urgență „MAYDAY”,  care indica ca nava  in cauza a fost expusa unui incendiu la bord. Acesta a determinat locația și a transmis apelul de urgență centrului de comandă și control cu ​​sediul în Jazan și autorităților relevante pentru a oferi asistența și sprijinul necesar.

Colonelul Al-Qarini a confirmat că cei 25 de marinari de diferite naționalități au fost evacuați în portul Jizan. El a adăugat că marinarii au fost preluați de mai multe echipe medicale de la Semiluna Roșie  din regiune și sunt în stare stabilă.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta