Perspectiva Democraților: Petreceri din plin pentru noi, fără Ziua Recunoștinței pentru voi

Perspectiva Democraților: Petreceri din plin pentru noi, fără Ziua Recunoștinței pentru voi
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Perspectiva Democraților: Petreceri din plin pentru noi, fără Ziua Recunoștinței pentru voi

Ceea ce pentru noi este sezonul Recunoștinței, pentru politicienii de stânga este sezonul ipocriziei, momentul în care îmbracă măștile în fața camerelor de luat vederi și ne solicită tuturor să renunțăm la cea mai iubită sărbătoare a Americii, în timp ce ei continuă să petreacă, remarcă Monica Showalter de la American Thinker. Iată propunerea lor: […]

Ceea ce pentru noi este sezonul Recunoștinței, pentru politicienii de stânga este sezonul ipocriziei, momentul în care îmbracă măștile în fața camerelor de luat vederi și ne solicită tuturor să renunțăm la cea mai iubită sărbătoare a Americii, în timp ce ei continuă să petreacă, remarcă Monica Showalter de la American Thinker.

Iată propunerea lor:

<Luând în considerare creșterea numărului de cazuri de coronavirus în aproape fiecare stat, oficialitățile transmit un mesaj ferm în ceea ce privește Ziua Recunoștinței: Nu organizați reuniuni cu număr mare de participanți.

Dintr-un capăt în altul al țării, guvernatorii și alte oficialități impun restricții înainte de Ziua Recunoștinței și solicită rezidenților să fie prudenți cu privire la riscul transmiterii Covid-19 în casele lor, sau în timpul călătoriilor pe care le fac.>

Și nu uitați de doctorul Shutdown în persoană, Anthony Fauci, care a fost văzut fără mască la un meci de baseball, cu persoane care nu erau membrii de familie. Pentru el, ordinul este o somație de tip nemțesc la a „se supune“:

Ca și cum purtarea măștilor, închiderea școlilor și falimentarea barurilor, sălilor de sport și a restaurantelor pe parcursul acestor luni a făcut o treabă atât de grozavă în a preveni recentul val de COVID, aflat acum într-o pantă de creștere tipică sezonului rece.

Ei nu cred asta. Ei vă cer doar vouă să credeți și să renunțați la Ziua Recunoștinței, ca un tribut adus înțelepciunii lor. Dar în ceea ce îi privește, nu este nevoie.

Președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a organizat o mare cină de gală pentru toți noii congresmani democrați, ignorând restricțiile de Ziua Recunoștinței, pe care ni le recomandă nouă, oamenilor „de jos“.

Nu este suficient că s-a răsfățat din plin și fără mască la salonul de frumusețe care se presupunea că e închis, așa cum a fost văzută făcând. Nu, trebuia și o mare gală pentru noii săi aliați în Congres, un eveniment al cărui scop nu poate fi altul decât să-i facă pe reprezentanți conștienți de cât de puțin este nevoie să respecte regulile pe care ni le impun nouă, celorlalți, atâta timp cât țin aproape de Nancy.

Publicitatea negativă a forțat-o să o transforme într-o cină la cutie, datorită pe de o parte chiar criticilor membrilor de stânga, cei care postează pe Twitter poze cu ei înșiși purtând măști, așa cum s-a menționat în această postare Mediaite, dar mesajul a fost transmis: Vom face ceea ce vrem, iar voi nu veți avea parte de Ziua Recunoștinței.

Acțiunea ei, criticată din belșug, a avut loc cam în același timp în care guvernatorul din California, Gavin Newsom, a fost prins petrecând de zor la un celebru restaurant cu stele Michelin din Yountville, numit French Laundry, unde prețul unei cine este 350 USD.

Potrivit unui editorial critic al publicației de centru-stânga Sacramento Bee: „Sperăm cu adevărat că guvernatorul Gavin Newsom și soția sa, Jennifer Siebel Newsom, s-au bucurat de cina lor din 6 noiembrie, la faimosul restaurant recomandat de Michelin. Pentru că va ajunge să coste mult mai mult de 700 de dolari prin deteriorarea credibilității lui Newsom în mijlocul pandemiei COVID-19. Nimic nu va spăla pata prostiei din reputația sa în urma acestei escapade prost gândite”.

Vedeți, guvernatorul milionar al Californiei nu a cheltuit banii pe cină doar de dragul unei seri romantice cu soția sa. Acest lucru ar fi putut fi de înțeles, deși ar fi fost tot un gest nepotrivit într-un stat în care mulți suferă drasticele efecte economice ale pandemiei.

Nu, Newsom s-a dus tocmai în districtul Napa pentru o cină specială de ziua lui de naștere, alături de agentul lui preferat de lobby și consilier de lungă durată, Jason Kinney. Cina „a inclus persoane din mai multe familii, exact tipul de reuniune pe care administrația sa l-a descurajat în timpul pandemiei de coronavirus“, potrivit unui articol din San Francisco Chronicle scris de Alexei Koseff.

„Indicațiile la nivel de stat limitează întrunirile, definite ca <situații sociale care aduc laolaltă în același timp, în aceeași încăpere sau loc, oameni din familii diferite>, la cel mult trei familii“, a scris Koseff.

Și Newsom și-a scuzat faptele, susținând că a făcut o greșeală.

Lucru întotdeauna ușor de făcut pentru majoritatea dintre ei, odată ce au fost prinși. La urma urmei, nu se confruntă cu închisoarea așa cum a fost mai demult cazul proprietarului unui salon de înfrumusețare din Dallas, care nu s-a conformat.

Dar nu toți fac asta, iat-o și pe Lori Lightfoot, primarul orașului Chicago care solicită carantină și anularea Zilei Recunoștinței, direct în mijlocul mulțimilor de pe stradă cu care dansa pentru a sărbători alegerea lui Lockdown Joe, fără ca toți participanții să poarte măști.

Fără Ziua Recunoștinței pentru voi, dar pentru ea nu este nici o problemă să petreacă copios pe stradă, pentru că așa are chef.

Potrivit Fox News:

„Primarul din Chicago, Lori Lightfoot, și-a apărat decizia de a pune în aplicare o nouă rundă de ordine lockdown, la doar câteva zile după ce s-a alăturat numeroaselor mulțimi care sărbătoresc victoria electorală a lui Joe Biden, argumentând că uneori oamenii au nevoie de „ușurare“ chiar dacă recent ceruse anularea planurilor tradiționale de Ziua Recunoștinței”.

Lightfoot a fost întrebată despre criticii care au acuzat-o de ipocrizie în timpul unui segment MSNBC ce a prezentat videoclipuri cu primarul liberal în mijlocul unei mulțimi „masive“ cu mai puțin de o săptămână în urmă.

„Puteți vedea în imaginea de aici. Respectarea purtării măștii în orașul nostru se face de fapt la nivel foarte, foarte mare“, a spus Lightfoot. „Există momente în care trebuie să avem parte de ușurare și să ne întâlnim, și am simțit că acela era un astfel de moment. Mulțimea era împreună, indiferent că eram eu acolo sau nu“.

Cum ar fi considerat autoritățile responsabile cu implementarea purtării măștilor o astfel de explicație, dacă vinovatul de la fața locului ar fi fost un frizer sau proprietarul unei săli de sport?

Un alt personaj care nu-și cere scuze este liderul minorității din Senat, Chuck Schumer, care a fost văzut, pe 7 noiembrie ultima dată, adresându-se unei mulțimi ce nu purta mască și nu respecta distanțarea socială.

Democrații din această categorie știu că măștile au o utilitate limitată și nu se deranjează să le poarte atunci când cred că nimeni nu îi vede. Dar dacă cineva din tabăra lui Trump apare fără mască, vor urma zile întregi de critici din partea mass-mediei. Dacă unii proprietari de afaceri din domeniul micilor servicii încearcă să mențină vreun fel de normalitate, ajung direct la închisoare.

Și, în timp ce ei își văd de ale lor, nu vor ca voi să aveți parte de Ziua Recunoștinței. Anulați Ziua Recunoștinței și aveți încredere în noi, vom rezolva toată problema COVID. Joe Biden a candidat la funcție înclinându-se în fața acestei „științe“ discutabile și maleabile și purtând, așa cum a subliniat președintele Trump, „cea mai mare mască pe care am văzut-o vreodată“.

Stânga nu crede nimic din toate aceste lucruri și nu se trage pe sine la răspundere nici pentru promisiunile sale încălcate, nici pentru momentele în care au fost surprinși.

Sarcina revine în întregime oamenilor de rând, de parcă felul în care aceștia își sărbătoresc Ziua Recunoștinței ar fi cu adevărat treaba Stângii. Evident, bolnavii nu ar trebui să sărbătorească la grup și cei vulnerabili ar trebui protejați. Dar pentru marea majoritate, există suficientă imunitate de turmă pentru a ne asigura că riscul este mic.

Ceea ce nu poate fi recuperat sunt amintirile pierdute, membrii familiei care nu mai prind o altă Zi a Recunoștinței din cauza bătrâneții sau a unei boli, alta decât COVID, și amintirile pierdute ale tinerilor. Acest lucru este trist, chiar dacă există o anumită valoare în solicitările enunțate.

Dar, cu Democrații dovedindu-și ipocrizia, se pune întrebarea de ce există un set de reguli pentru ei și un alt set pentru noi.

Tribuna.US


Distribuie articolul