Portretul votantului AUR

( Redacția  – G4Media.ro ) Carantinați în bulele neștiute ale internetului, în mici orașe ale României sau în capitale Occidentale, sute de mii de concetățeni au creat în ultimul an, pe negândite, o Românie nouă, o țară poleită în galben-negru, peste care s-a mai turnat încă o dată benzina vechilor lozinci: „să nu se mai […]

( Redacția  – G4Media.ro )

Carantinați în bulele neștiute ale internetului, în mici orașe ale României sau în capitale Occidentale, sute de mii de concetățeni au creat în ultimul an, pe negândite, o Românie nouă, o țară poleită în galben-negru, peste care s-a mai turnat încă o dată benzina vechilor lozinci: „să nu se mai fure“, „să fie cinste“, „să simtă ceva și omul amărât“. Reporterii Recorder.ro au fost prin țară să vadă chipul votanților AUR.

După ce încărcătura de furie împotriva PSD-ului lui Dragnea a fost dezamorsată la Rahova, oamenii simpli s-au văzut în continuare ai nimănui, iar dezamăgirea s-a transformat în frustrare. Peste toate au venit pandemia, restricțiile, sărăcia și anularea micilor bucurii ale vieții.

Votanții AUR nu au apărut de nicăieri. Sunt oamenii pe care presa și mai ales politicienii i-au ignorat în ultimii ani. Azi ne par străini, dar ei au fost aici dintotdeauna. Fiind mai mult singuri și ignorați, sunt acum victimele perfecte ale discursurilor despre vatră, Ștefan, Maica Domnului, românitate și foarte mult aur.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta