Primăria Bârlad, amplă campanie de vaccinare în rândul cetățenilor!

Primăria Bârlad, amplă campanie de vaccinare în rândul cetățenilor!
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Primăria Bârlad, amplă campanie de vaccinare în rândul cetățenilor!

( Robo Știri ) V-AȚI VACCINAT? VĂ MULȚUMIM!… Primăria Bârlad a început o amplă campanie de vaccinare, pentru a conștientiza cetățenii care încă mai au rețineri și nu s-au vaccinat, să o facă, pentru că iată, efectele se văd! Scade serios numărul de îmbolnăviri! Vaccinarea populației a avut efect, pentru că în sfârșit, după mai […]

( Robo Știri )

V-AȚI VACCINAT? VĂ MULȚUMIM!… Primăria Bârlad a început o amplă campanie de vaccinare, pentru a conștientiza cetățenii care încă mai au rețineri și nu s-au vaccinat, să o facă, pentru că iată, efectele se văd! Scade serios numărul de îmbolnăviri! Vaccinarea populației a avut efect, pentru că în sfârșit, după mai mult de o lună de când Bârladul are incidența cumulativă de infectare cu Covid-19 peste 3 sau chiar 4 la mia de locuitori, începând de astăzi aceasta a ajuns 2.93 la mia de locuitori. S-au redeschis restaurantele, magazinele se închid la orele 22.00 și oamenii pot circula fără declarația pe propria răspundere. Dar nu și fără mască!

Iată ce mesaj a transmis primarul Dumitru Boroș cetățenilor orașului Bârlad:

„Stimați cetățeni ai Municipiului Bârlad,

Faptul că ați ales să mergeți la vaccin se vede și are rezultate dintre cele mai îmbucurătoare. Deși, în unele cazuri, răbdarea unora dintre noi a fost pusă la încercare, cel mai important lucru este că rata de incidență la nivelul Bârladului scade de la o zi la alta. Iar acest lucru este sinonim cu o relaxare evidentă a măsurilor luate pentru prevenirea apariției altor și altor cazuri de infectare cu noul coronavirus. Deci, a fost de-ajuns să vă vaccinați! Iar pentru acest lucru meritați pe deplin felicitări!Totuși, o campanie susținută de vaccinare pentru perioada imediat următoare rămâne singura măsură reală de protejare a noastră și a celor dragi nouă. O vom iniția, în foarte scurt timp!

Deja, la nivelul conducerii Primăriei Municipiului Bârlad s-a decis, în urmă cu câteva zile, suplimentarea numărului de centre de vaccinare. Acum avem cinci: Sala de sport de la Școala gimnazială „Episcop Iacov Antonivici”, Centrul de revitalizare corporală și loisir, Cinematograful „Victoria” și centrele P și P2 de la Regimentul 52 Artilerie Mixtă „G-ral Alexandru Tell”. Aici, astăzi, sunt locuri disponibile pentru oricine dorește să se imunizeze împotriva bolii care a oprit în loc planeta!

Programările se fac, în continuare, pe platforma națională de programare pentru vaccinare împotriva Covid-19, la medicii de familie sau la numărul de call-center 021.414.44.25. Mulțumiri și felicitări trebuie transmise și către medicii și asistentele noastre din cele cinci centre din Bârlad, care în continuare vă așteaptă să îi vizitați și să le demonstrați că efortuile lor de până acum nu au fost în zadar!!! Și vă mai spun un secret: vaccinul nu doare!!!”, a transmis primarul Dumitru Boroș.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta