Primarul și viceprimarul Bârladului în mijlocul cadrelor medicale de Ziua Mondială a Sănătății

Primarul și viceprimarul Bârladului în mijlocul cadrelor medicale de Ziua Mondială a Sănătății
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Primarul și viceprimarul Bârladului în mijlocul cadrelor medicale de Ziua Mondială a Sănătății

( Cezara MIRONICĂ – Vremea Noua ) MESAJ PENTRU CADELE MEDICALE… Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, viceprimarul Ana-Maria Vintilă și agenții Poliției Locale din localitate au marcat ziua sănătății, ieri, 7 aprilie, oferind flori personalului medico-sanitar de la centrele de vaccinare și din Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman”, precum și măști de protecție […]

( Cezara MIRONICĂ – Vremea Noua )

MESAJ PENTRU CADELE MEDICALE… Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, viceprimarul Ana-Maria Vintilă și agenții Poliției Locale din localitate au marcat ziua sănătății, ieri, 7 aprilie, oferind flori personalului medico-sanitar de la centrele de vaccinare și din Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman”, precum și măști de protecție mai multor cetățeni din localitate. Măștile au fost împărțite de polițiștii locali pe stradă și în mijloacele de transport loca. Primarul Boroș a transmis, prin intermediul rețelei de soclizare dar și personal, un mesaj cadrelor medicale cu ocazia zilei de 7 Aprilie, când este Ziua Mondială a Sănătății.

„În această perioadă plină de incertitudine, de deznădejde, dar mai ales de speranță, toate privirile noastre sunt ațintite asupra echipei mondiale a tuturor celor care activează în sistemul sanitar. Astăzi, la ceas aniversar, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, avem cel mai bun prilej de conștientizare a marilor probleme din sănătate, la nivel global.

Aflat în prima linie a luptei contra Covid 19 pe secțiile de spital, pe ambulanțe, în unitățile sau compartimentele de primiri urgențe, în cabinetele de medicină de familie sau în centrele de îngrijiri medicale și în direcțiile de sănătate publică, personalul medico-sanitar a demonstrat deja că sistemul nu va putea funcționa niciodată fără aportul și dedicarea lor. Este de datoria noastră, a tuturor celorlalți, să ne înclinăm capetele în semn de recunoștință în fața celor care practică această grea, dar și nobilă, meserie! Dar și să le respectăm munca, respectând măsurile pe care ni le recomandă! Pentru că astfel ne respectăm pe noi înșine!

La mulți ani, cu sănătate și respect, tuturor celor din sistemul medico-sanitar și familiilor acestora!”, au transmis primarul și viceprimarul Bârladului, cadrelor medicale din Bârlad și nu numai.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta