Primul Flotel din lume: Edda Fides

Primul Flotel din lume: Edda Fides

( sharda ) Edda Fides Flotel este primul dintr-o serie de floteluri propuse a fi dezvoltate de conglomeratul norvegian de transport maritim – Ostensjo. Termenul Flotel este o amalgamare a cuvintelor „hotel plutitor”, referindu-se la navele care pot oferi cazare marinarilor atât în ​​zonele offshore, cât și în timp ce sunt acostate la un doc. […]

( sharda )

Edda Fides Flotel este primul dintr-o serie de floteluri propuse a fi dezvoltate de conglomeratul norvegian de transport maritim – Ostensjo. Termenul Flotel este o amalgamare a cuvintelor „hotel plutitor”, referindu-se la navele care pot oferi cazare marinarilor atât în ​​zonele offshore, cât și în timp ce sunt acostate la un doc.

Flotelul este comercializat sub numele de brand subsidiar al companiei Edda Accommodations și a fost lansat în anul 2011 după botez.

Măsurând aproximativ 130 de metri lungime și 127 de metri lățime, flotelul a fost construit la un cost de aproximativ 141 milioane USD. Întreaga proiectare și construcție a navei a durat aproape patru ani, începând cu anul 2008.

 Edda Fides Detalii și Specificații

  • Nava a fost proiectată de compania de proiectare de transport maritim Vik-Sandvik, deținută de Wartsila, în timp ce construcția propriu-zisă a fost realizată de constructorul naval spaniol Astillero Barreras.
  • Edda Fides este deținută de Naviera Arnela Group și este înregistrată la națiunea africană Malta
  • Aproximativ 600 de persoane pot fi cazate cu ușurință pe nava.
  • Edda Fides este alimentat de șase generatoare care generează aproape 3000 de kilowați.
  • Nava este echipată cu gadgeturi tehnologice de mare putere, cum ar fi DPS-3, instalatii de tratare a apei de canalizare, o arenă de alimentare cu elicoptere și diverse alte infrastructuri de divertisment. A fost dezvoltat în conformitate cu prevederile autorității maritime de rating Det Norske Veritas (DNV) și este clasificat ca fiind o navă „Design curat”.
  • Nava are un tonaj de 7.500 de tone, doar o suprafață a punții de peste 15.000 de metri pătrați și un pescaj de șapte metri. Are, de asemenea, un heli-punte care poate fi folosit pentru a staționa un S-61 sau un S-92.
  • Până acum a reieșit că Edda Fides a câștigat un val uriaș de popularitate pentru serviciile sale. După observațiile cuvenite despre aceste feedback-uri pozitive, este de așteptat ca Ostensjo să vină în curând cu alte astfel de floteluri la fel de minunate, care ar putea răspunde activ rețelei din ce în ce mai extinse de operațiuni maritime.

Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta