PSD-ismul boala grea, cum o tratam?

PSD-ismul boala grea, cum o tratam?

Există specialisti care afirmă că această boala nu se trateaza, este incurabila. Altii, dimpotriva, consideră ca psd-ismul e o boala care se tratează foarte simplu şi foarte uşor. Cum? Prin Vot. Reţeta e simplă: se ia un scrutin electoral, de preferat parlamentar tot vin peste doua luni alegerile parlamentare, se adaugă în ziua votarii o […]

Există specialisti care afirmă că această boala nu se trateaza, este incurabila. Altii, dimpotriva, consideră ca psd-ismul e o boala care se tratează foarte simplu şi foarte uşor. Cum? Prin Vot. Reţeta e simplă: se ia un scrutin electoral, de preferat parlamentar tot vin peste doua luni alegerile parlamentare, se adaugă în ziua votarii o majoritate confortabila de alegatori, care voteaza pentru partidele USRPLUS, PNL, PMP si, începand cu ziua validarii noului legislativ, boala începe a bate în retragere. Simplu nu?

Cu o conditie însa: în perioada campaniei electorale romanilor sa li se administreze cate o doza de “medicamente”, cu ingrediente anti-psd-iste autentice. Succesul tratamentului este garantat dacă electoratului i se administrează, trei sau patru medicamente anti-psd-iste. Primul medicament care trebuie încercat , si care poate avea sanse de reusita este urmatorul.  Oamenii trebuie sa raspunda la întrebarea: de ce nu trebuie votati psd-istii? De preferat ca acest medicament sa fie administrat incepand de acum, eventual prin sondaje on-line, iar in baza raspunsurilor acestora sa se poata da un diagnostic stabilindu-se medicatia necesara.

Personal  va recomand sa incercati aceasta schema de tratament si doresc poporului roman …însănătoşire grabnică.


Distribuie articolul