PSD si mai nou PMP, doua partide mincinoase si periculoase

PSD si mai nou PMP, doua partide mincinoase si periculoase
Knights Templar uniform and shield, celebration
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • PSD si mai nou PMP, doua partide mincinoase si periculoase

O informatie socanta bantuie in aceste zile in plina campanie electorala, unele forte politice in frunte cu PSD sustin ca USR-PLUS ameninta existenta Bisericii Ortodoxe Romane ( BOR ). USR-PLUS este acuzat ca, chipurile, promoveaza valori europene, care sunt in contradictie cu valorile morale crestin-ortodoxe si anume planificarea familiala, educatia sexuala. Asadar, dusmanii BOR, sunt […]

O informatie socanta bantuie in aceste zile in plina campanie electorala, unele forte politice in frunte cu PSD sustin ca USR-PLUS ameninta existenta Bisericii Ortodoxe Romane ( BOR ).

USR-PLUS este acuzat ca, chipurile, promoveaza valori europene, care sunt in contradictie cu valorile morale crestin-ortodoxe si anume planificarea familiala, educatia sexuala.

Asadar, dusmanii BOR, sunt liderii si membrii USR-PLUS. Probabil daca am trai timpurile inchizitiei, acesti “dusmani ai BOR” ar urma sa fie arsi pe rug sau excomunicati. Totusi traim alte timpuri si asta ii salveaza pe liderii si membrii USR-PLUS de la arderea pe rug. Urmarind declaratiile unor lideri PSD si mai nou PMP, care sunt un amestec de semiadevaruri si minciuna, acestia continua opera diabolica de invrajbire a credinciosilor din chiar sanul aceleasi BOR.

Aceste declaratii consider ca nu mai reprezinta o lupta politica, ci este o provocare periculoasa care poate duce la un razboi religios. In acceptiunea acestor psd-isti si mai nou pmp-isti, credinciosii si enoriasii BOR care ii sprijina ar trebui sa porneasca lupta sfanta, cruciada,  impotriva credinciosilor BOR care-i sprijina pe Barna, Ciolos si alti lideri sau membri USR-PLUS, declarati dusmani ai Bisericii.

Din istorie am invatat cu totii si stim cum se termina aceste “razboaie sfinte” !!!

Cred ca este destul de clar pentru oricine vrea sa auda si sa vada, ca revenind la putere psd-istii vor inainta propuneri de “unificare a societatii”, care unificare in urma declaratiilor unor psd-isti duhneste a ura, a antieuropenism si care propaga filozofia dezbinarii societatii pe criterii religioase. Pacat ca autoritatile statului nu se sesizeaza in cazul unor asemenea declaratii, trecandu-le pe seama campaniei electorale. Ma intreb oare intr-o campanie electorala se poate permite orice, inclusiv actiuni de incitare la ura si vrajba religioasa care pot conduce si la varsari de sange.


Distribuie articolul