Rareș Trufea, locul 5 în finala “Românii au talent”. Andra: “trebuie să fii în topurile muzicale, pentru că meriți”

Rareș Trufea, locul 5 în finala “Românii au talent”. Andra: “trebuie să fii în topurile muzicale, pentru că meriți”
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Rareș Trufea, locul 5 în finala “Românii au talent”. Andra: “trebuie să fii în topurile muzicale, pentru că meriți”

( Simona DANDA – Vremea Noua ) REZULTATE… Vasluianul Rareș Trufea s-a clasat pe locul 5 în finala “Românii au talent”. Acesta a susținut un moment special pe scena talent show-ului, fiind foarte apreciat de membrii juriului. “Ești extrem de talentat, sper din suflet ca astăzi să fii pe podium și să nu treacă talentul […]

( Simona DANDA – Vremea Noua )

REZULTATE… Vasluianul Rareș Trufea s-a clasat pe locul 5 în finala “Românii au talent”. Acesta a susținut un moment special pe scena talent show-ului, fiind foarte apreciat de membrii juriului. “Ești extrem de talentat, sper din suflet ca astăzi să fii pe podium și să nu treacă talentul tău neobservat de voturile oamenilor de acasă”, i-a spus Andra, imediat după prestație. Marele premiu, în valoare de 120.000 euro, a ajuns la Ana-Maria Mărgean, o tânără ventrilocă, care a interpretat un colaj de melodii pe trei voci, dintre care două cu gura închisă. Premiul II (20.000 euro) a ajuns la un alt tânăr, GIM, care a transpus în versuri povestea de viață, emoțiile și experiențele dificile prin care a trecut în piesă.

Membrii juriului, despre momentul susținut de tânărul vasluian

Alexandra Dinu: “Rareș ești o adevărată bucurie. De când intri pe scenă, fața ți se luminează, ochii îți zâmbesc, ai o energie atât de pozitivă și de bună… Iar când te așezi la pian și începi să cânți, ne arăți că ești un artist complet, care muncește foarte mult, ca să ofere aceste momente. Mă bucur din tot sufletul că ai ajuns până aici și legătura aceasta cu mama ta să o păstrezi întotdeauna”.

Andra: “când a spus că și-ar fi dorit ca mama lui să fie aici, în sală, în gândul meu am zis că nu sunt mama ta, dar sunt mândră de tine. Ești extrem de talentat, sper din suflet ca astăzi să fii pe podium și să nu treacă talentul tău neobservat de voturile oamenilor de acasă și, în curând, după această emisiune, să fii în topurile muzicale, pentru că meriți. Acolo îți este locul, să fii ascultat de toată lumea”.


Distribuie articolul