Refuzul  ticaloseniei

Anul acesta, toamna nu a venit ca in alti ani, cu soare stralucitor .  Toamna aceasta a venit hoteste, aidoma unui raider, pe neasteptate cu o criza politica majora. Este o toamna politica fierbinte in Romania. In casele romanilor se instaleaza treptat frigul.  La iarna multora le va ingheta buricele degetelor, dar vor fi mandri […]

Anul acesta, toamna nu a venit ca in alti ani, cu soare stralucitor .  Toamna aceasta a venit hoteste, aidoma unui raider, pe neasteptate cu o criza politica majora.

Este o toamna politica fierbinte in Romania. In casele romanilor se instaleaza treptat frigul.  La iarna multora le va ingheta buricele degetelor, dar vor fi mandri ca nu au datorii la gaze si la curent. Peste Romania se roteste un card de ciori, iar eu incep sa ma gandesc si ma intreb: „Doamne cum de au reusit ei sa ne prinda de coarne si sa ne puna belciugul in nas ?”  Astept reformarea Romaniei, invierea mortilor vii si viata veacului ce va sa vie.

Vinerea neagra de dupa motiunea de cenzura continua. Romania e rastignita pe cruce. Avocatii diavolului rosu o batjocoresc si o scuipa. Unde e poporul? Acolo unde a fost tot timpul de trei decenii.

De peste trei decenii, Romania se zbate intre a fi si a nu fi si in cele din urma nu a devenit o poveste de succes ci o poveste cladita din nisip. Noi romanii avem talent suntem inteligenti, dar ceva ne lipseste ca sa fim cu adevarat fericiti ?

Buna dimineata, neamule, romanule, si noapte buna in continuare.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta