Sa nu uiti…romane!!!

Sa nu uiti…romane!!!
Green moss on tree trunk

Alegerile locale au trecut. Important mi se pare, dupa mintea mea putina, sa pastram vie amintirea ce poate face acest partid politic, cu eticheta amagitoare de partid social-democrat, acum in preajma alegerilor parlamentare. Experienta celor 30 de ani ne dovedeste, ce fel de “filozofie de viata” anima pe acolitii lor. Sa nu uitam, ca uitam […]

Alegerile locale au trecut. Important mi se pare, dupa mintea mea putina, sa pastram vie amintirea ce poate face acest partid politic, cu eticheta amagitoare de partid social-democrat, acum in preajma alegerilor parlamentare. Experienta celor 30 de ani ne dovedeste, ce fel de “filozofie de viata” anima pe acolitii lor.

Sa nu uitam, ca uitam prea repede, de toti acesti complici la toate abuzurile de putere si marsaviile la care am asistat in cele trei decenii de democratie. In urma cu aproape doi ani  liderul lor de atunci Liviu Nicolae Dragnea a plecat, nu de buna voie, la racoare, dar ceilalti au ramas. Ei urmeaza, “miracolul” transformarii spirituale. Romanul are o vorba: “Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.”

Capusele si lipitorile lor, paraziteaza in continuare, deoarece asta stiu sa faca. Sa speram ca dupa 6 decembrie, cineva va reusi sa le extraga din pielea Statului, aceasta imi aduce in minte imaginea unei gloabe mancata de vie. Deputatii si senatorii lor au sustinut si sustin in continuare abuzurile, cu aparenta de legalitate. Sa nu uitam ca impreuna, profitand de cei 47% de dupa alegerile din 2016, au pervertit norme de legalitate, decente si de umanitate. Sa nu uitam cum se umflau in pene in timp ce se luptau cu propriile fabulatii ridicate la rangul de politica de stat. Sa nu uitam si de sprijinul mediatic oferit pe bani grei de pseudo-jurnalisti si oportunisti de cariera.

Acum cand se implinesc patru ani de cand PSD-ul detine sau detinea 47% din mandatele de parlamentari, toti acestia si-au dat arama pe fata. Delirul grandorii, mania persecutiei, grosolania, slugarnicia, ipocrizia si lacomia de bani si putere sunt doar cateva  caracteristici cu care acestia se pot ”mandri”, acum la final de mandat.

Noi va trebui sa-i sanctionam si pedepsi cu votul, din nou si din nou. Partial au incasat-o la alegerile locale. Nu cred ca este de ajuns. Trebuie sanctionati si acum la parlamentare si trasi pe “linie moarta”. Refuz sa cred ca romanul are memoria slaba. Acest partid, zis social-democrat, este astazi un “putregai”, care in mod normal ar trebui sa dispara sau sa ajunga nesemnificativ in Parlament, totul numai pe calea naturala a votului.


Distribuie articolul