Se reia concursul pentru fotoliul de manager al Spitalului Bârlad

Se reia concursul pentru fotoliul de manager al Spitalului Bârlad
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Se reia concursul pentru fotoliul de manager al Spitalului Bârlad

( Adriana Susnea – Monitorul de Vaslui ) Ieri, adică taman în ziua în care ar fi trebuit să se afișeze lista cu dosarele validate la concursul organizat pentru desemnarea următorului manager al Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, Consiliul de Administrație al unității a anunțat reluarea întregii proceduri. Asta după ce, anterior, în […]

( Adriana Susnea – Monitorul de Vaslui )

Ieri, adică taman în ziua în care ar fi trebuit să se afișeze lista cu dosarele validate la concursul organizat pentru desemnarea următorului manager al Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, Consiliul de Administrație al unității a anunțat reluarea întregii proceduri. Asta după ce, anterior, în perioada dedicată depunerii dosarelor (6 ianuarie – 5 februarie), s-au înscris doi candidați.

Este vorba despre Daniela Borș, actualul manager al spitalului, și Mircea Iosipescu, actualmente director al Direcției pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad și fost șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Așa cum se arăta în anunțul concursului, rezultatele verificării dosarelor (dacă sunt toate documentele solicitate și sunt îndeplinite criteriile impuse), ar fi trebuit să se afișeze luni, 8 februarie, la ora 14.00. Acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, spre seară, Consiliul de Administrație a transmis că întreaga procedură a concursului va fi reluată.

„Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad anunță reluarea procedurii de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică în cadrul Spitalului Municipal de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad, la o dată ce va fi comunicată ulterior. Menționăm că reluarea procedurii de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager se impune din motive obiective, reprezentate de imposibilitatea întrunirii comisiei de concurs pentru analiza și verificarea dosarelor (probă eliminatorie), conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică în cadrul Spitalului Municipal de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad”, se precizează în anunțul publicat aseară.

În condițiile în care, pe parcursul lunii ianuarie dar și în februarie, s-au tot desfășurat concursuri pentru ocuparea mai multor posturi vacante din spital (asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori, referenți, electricieni, economist, șef serviciu, șofer, auditor, instalator, muncitori necalificați), e cam greu de crezut că adevăratul motiv al anulării concursului chiar în timpul desfășurării ține de „imposibilitatea întrunirii comisiei de concurs pentru analiza și verificarea dosarelor”. Mai ales că la toate celelalte concursuri, comisiile s-au întrunit pentru verificarea dosarelor, dar și pentru susținerea probelor scrise, practice și a interviurilor.


Distribuie articolul