Sondaj cu circuit intern: USR-PLUS are 23% din intențiile de vot la parlamentare, la fel ca PSD. PNL are 30%

Sondaj cu circuit intern: USR-PLUS are 23% din intențiile de vot la parlamentare, la fel ca PSD. PNL are 30%
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Sondaj cu circuit intern: USR-PLUS are 23% din intențiile de vot la parlamentare, la fel ca PSD. PNL are 30%

(Redacţia-Ziaristii.ro) vineri, 30 octombrie 2020 Un sondaj de opinie de uz intern comandat la nivel național de USR-PLUS arată că alianța are 23% din intențiile de vot ale românilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat Dan Barna, copreședintele formațiunii. Conform aceluiași sondaj, PNL e pe primul loc, cu 30%, iar PSD are 23%, […]

(Redacţia-Ziaristii.ro)

vineri, 30 octombrie 2020

Un sondaj de opinie de uz intern comandat la nivel național de USR-PLUS arată că alianța are 23% din intențiile de vot ale românilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat Dan Barna, copreședintele formațiunii. Conform aceluiași sondaj, PNL e pe primul loc, cu 30%, iar PSD are 23%, la fel ca USR-PLUS.

Informația a fost dată în premieră, pe surse, de G4Media.ro, în cursul serii de joi. Potrivit datelor obținute de jurnaliștii de la acest site, la începutul lunii octombrie, “poza” politică arăta astfel:

1. PNL – 30%

2-3. USR-PLUS – 23%

2-3. PSD – 23

4. Pro România – 8%

5. PMP – 5%.

Din sondaj lipsește UDMR, dar această formațiune se va adăuga celorlalte 5 cu tradiționalul procentaj de 5-7%, atât cât obține la fiecare alegeri.

După cum se poate observa, PNL și USR-PLUS ar putea să asigure singure o majoritate de 53% în Parlament, plus ce vor obține din redistribuiri.

Informațiile G4Media.ro au fost confirmate de Dan Barna, co-președintele USR-PLUS: „Da, este un sondaj intern pe care l-am realizat în ultimele zile. Așa arată cifrele la momentul acesta, dar obiectivul nostru este să avem o prezență cât mai consistentă, pentru că – asta o spune sondajul despre care vorbim – la întrebarea «Cine credeți că poate să facă reformă în România?», 72% din respondenți spun că USR-PLUS. Într-adevăr, spun că este nevoie de o coaliție, că nu suntem suficient de experimentați în administrație. Apare și această realitate“.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta