Sorin Cîmpeanu: Toți elevii din aproape 1.100 de localități cu rata de infectare sub 1 la mie revin la școală

Sorin Cîmpeanu: Toți elevii din aproape 1.100 de localități cu rata de infectare sub 1 la mie revin la școală
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Sorin Cîmpeanu: Toți elevii din aproape 1.100 de localități cu rata de infectare sub 1 la mie revin la școală

( Ioana Milonean  – G4Media.ro ) Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, luni seara, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că toți elevii din aproape 1.100 de localități cu rata de infectare sub 1 la mie revin la școală. În puțin peste 1.400 de localități cu rata de infectare peste 1 la mie, vor reveni […]

( Ioana Milonean  – G4Media.ro )

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, luni seara, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că toți elevii din aproape 1.100 de localități cu rata de infectare sub 1 la mie revin la școală.

În puțin peste 1.400 de localități cu rata de infectare peste 1 la mie, vor reveni la școală copiii din clasele primare, cei din anii terminali și din școlile speciale.

„Se vor păstra toate regulile: distanțare fizică adecvată, aerisire, purtarea măștii de protecție”, a precizat ministrul.

Sorin Cîmpeanu a mai spus că, dacă trendul ratei de infectare e descrescător și ritmul de vaccinare va fi susținut, ar fi îmbucurător dacă, pe parcursul celor aproape 8 luni de școală care mai sunt din acest an școlar, epidemiologii vor considera că se pot deschide școlile peste tot.


Distribuie articolul