Spitalele din Vaslui, fără locuri la ATI pentru bolnavii COVID-19 pentru a cincea zi

Spitalele din Vaslui, fără locuri la ATI pentru bolnavii COVID-19 pentru a cincea zi
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Spitalele din Vaslui, fără locuri la ATI pentru bolnavii COVID-19 pentru a cincea zi

( Valentin Mirică – Newsweek ) Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi Spitalul suport COVID-19 „Elena Beldiman” din Bârlad nu mai au locuri disponibile în secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă pentru bolnavii infectaţi cu SARS-CoV-2. Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Instituţia Prefectului Vaslui, la această dată sunt internate în spitalul bârlădean […]

( Valentin Mirică – Newsweek )

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi Spitalul suport COVID-19 „Elena Beldiman” din Bârlad nu mai au locuri disponibile în secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă pentru bolnavii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Instituţia Prefectului Vaslui, la această dată sunt internate în spitalul bârlădean 294 de persoane, iar 447 de persoane pozitive se află în izolare la domiciliu.

„Conform informaţiilor oferite de Direcţia de Sănătate Publică Vaslui, 294 de persoane sunt internate în spital în momentul de faţă. Dintre acestea, 274 se află pe secţii, 19 cu forme uşoare, 133 cu forme medii, 123 cu forme severe de boală şi 20 în ATI, patru fiind intubaţi şi 13 cu mască CPAP. Până acum, la nivelul judeţului au fost înregistrate 447 de decese, iar din numărul total al persoanelor infectate, 14.022 au fost declarate vindecate. La nivelul judeţului Vaslui, dintr-un număr total de 28 de paturi ATI nu mai este disponibil niciunul”, precizează sursa citată.

De la începutul campaniei de imunizare, în judeţ s-au primit 48.002 de doze de vaccin, fiind administrate 47.089 de doze. 


Distribuie articolul