Strategia perfida

Cineva  spunea ca PSD-ul are o strategie inteligenta, tin sa-l contrazic cumva, nu este inteligenta, doar perfida. Daca stam si analizam, inclusiv, criminalii au o inteligenta sclipitoare, dar o folosesc in alte scopuri. Cred ca inteligenta psd-istilor poate fascina numai un scenarist, dar nu pe cineva care doreste altceva. Din nefericire este dureros ca strategiile […]

Cineva  spunea ca PSD-ul are o strategie inteligenta, tin sa-l contrazic cumva, nu este inteligenta, doar perfida. Daca stam si analizam, inclusiv, criminalii au o inteligenta sclipitoare, dar o folosesc in alte scopuri. Cred ca inteligenta psd-istilor poate fascina numai un scenarist, dar nu pe cineva care doreste altceva. Din nefericire este dureros ca strategiile perfide ale PSD-ului functioneaza si au efect, dar aici este problema noastra a celor care dorim schimbarea. PSD-ul in special merge pe strategia urmatoare, strategie care nu este inteligenta, ci doar perfida :” Ce am facut si a functionat ca sa repet de fiecare data?”  

Deasemenea PSD-ul este foarte bine organizat si nu poti invinge un grup bine organizat fara sa fii si tu bine organizat. Tot timpul trebuie sa ai vedere urmatoarea ipoteza, toti romanii vor schimbarea, dar nimeni nu vrea sa se sacrifice pentru Romania, facand inchisoare, pierzand locul de munca, sau bani. Culmea este ca multi au pretentia paradoxala, ca altii sa se sacrifice, pentru a le sustine lor ideile si a le fi bine.

Interesant ca este faptul ca romanii in afara de schimbare, nu stiu exact ce vor, nu prea exista obiective concrete si concise. S-au saturat de trancaneala si de idei banale, cred ca a sosit timpul sa avem in fruntea tarii oameni cinstiti care sa faca lucruri firesti. Este destul de greu, ca liderii actuali sa reuseasca sa convinga oamenii sa urmeze o idee.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta