SUA: Explozie în centrul orașului Nashville, în ziua de Crăciun. Poliția: „act intenționat”

SUA: Explozie în centrul orașului Nashville, în ziua de Crăciun. Poliția: „act intenționat”
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • SUA: Explozie în centrul orașului Nashville, în ziua de Crăciun. Poliția: „act intenționat”

( Redactia – Revista22 ) O mașină a explodat în centrul orașului Nashville din SUA, în dimineața de Crăciun. Potrivit poliției, este vorba despre un „act intenționat”. Trei persoane au ajuns la spital, dar niciuna nu a fost rănită O furgonetă a sărit în aer și a provocat pagube importante clădirilor din jur. În anchetă […]

( Redactia – Revista22 )

O mașină a explodat în centrul orașului Nashville din SUA, în dimineața de Crăciun. Potrivit poliției, este vorba despre un „act intenționat”. Trei persoane au ajuns la spital, dar niciuna nu a fost rănită

O furgonetă a sărit în aer și a provocat pagube importante clădirilor din jur. În anchetă sunt implicate mai multe agenții guvernamentale, în frunte cu FBI, transmite CNN.

„Explozia a fost puternică. Poliţia locală şi poliţia federală au deschis o amplă anchetă. Credem că explozia a fost un act intenţionat”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Nashville, Don Aaron.

Trei oameni au fost răniți în momentul deflagrației, care a distrus parțial o clădire și a pulverizat geamurile altor imobile din zonă.

Explozia s-a produs în nordul zonei centrale a oraşului, în apropiere de turnul AT&T, o clădire emblematică din capitala muzicii country şi supranumit „Batman Tower” din cauza formei sale, potrivit Agerpres.

Întreaga zonă a fost închisă circulației, în timp ce echipele de investigație verifică locul exploziei în căutarea indiciilor care le-ar putea oferi o imagine cât mai clară a incidentului.

Un martor ocular, Buck McCoy, a declarat pentru CNN că explozia a avut loc chiar în fața casei sale, spărgându-i geamurile.

„Totul pe stradă era în flăcări. Au fost trei mașini incendiate complet”, a povestit el.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta