Toată viața oaia se teme de lup, dar în cele din urma, o mănâncă ciobanul.

Toată viața oaia se teme de lup,  dar în cele din urma, o mănâncă ciobanul.
wolf and sheep portrait isolated on a white background.
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Toată viața oaia se teme de lup, dar în cele din urma, o mănâncă ciobanul.

Asta este de fapt teama oamenilor,  ei sunt cei stresați, paranoici, înspăimântați, obsedați de amenințări și conspirații. Oile sunt mult mai înțelepte, atâta cât exista, își trăiesc viața împăcate, relaxate și fără griji. Oile sunt așa cum oamenii nu pot fi. Este si mai interesant când oaie îl iubește pe cioban, ea crezând  ca el […]

Asta este de fapt teama oamenilor,  ei sunt cei stresați, paranoici, înspăimântați, obsedați de amenințări și conspirații. Oile sunt mult mai înțelepte, atâta cât exista, își trăiesc viața împăcate, relaxate și fără griji. Oile sunt așa cum oamenii nu pot fi. Este si mai interesant când oaie îl iubește pe cioban, ea crezând  ca el o apară sa nu o mănânce  lupul .  Totuși ciobanul,  la fel ca oaia, se teme de lup.  Deci oaia, habar nu are de cine trebuie sa-i  fie frica.

Apropo de conspirații, pandemia a cam alunecat în conul de umbră așa că întreb: „La voi au băgat ăștia noua ordine mondială?”

Întreb pentru că asta au zbierat covidioții timp de doi ani și acum ar trebui să se vadă urmările.

Deci, cum vă e în noua orânduire?

Ma tot gândesc la lucrurile greu de gândit. Cum sa înțelegi când totul  poate fi atât de neînțeles.

 Nemții fabrica mercedesuri care funcționează toată viata. Se întâmpla sa nască un monstru iar poporul german nu face nimic ca sa-l oprească.

Rusii zboară în spațiu dar își rezolva problema cu barda. Poporul rus pare paralizat.

 Noi privim și nu înțelegem de ce trebuie sa moara atât de multi nevinovați fără sa putem sa facem ceva sa oprim asta.

 Sa fi avut dreptate  Bulgakov ca cel rău a aterizat la Moscova.

Mihail Afanasievici Bulgakov a fost un dramaturg sovietic  de origine ucraineana.  După publicarea cărții sale, „Mielul lui Dumnezeu” , Bulgakov a fost acuzat de învățături contrare dogmei ortodoxe de către mitropolitul Serghei I al Moscovei, în 1935, și a recomandat excluderea sa din Biserică până când își va modifica părerile „periculoase”. La această condamnare s-a alăturat și Sinodul Karlovtsy (adică Biserica Ortodoxă Rusă din afara Rusiei). Mitropolitul Evlogy a înființat la Paris un comitet pentru a investiga ortodoxia lui Bulgakov, care a ajuns la concluzia preliminară că ideile lui sunt libere de erezie.  Cu toate acestea, nu s-a ajuns niciodată la o concluzie oficială.


Distribuie articolul