Un timp pentru daruire
Photo of large family with grandparent taking selfie and grandchildren son and daughter wife husband smiling toothily with festive mood in the eve of new year at leisure

Craciunul nu este doar o perioada pentru familie si prieteni. Este vorba despre ceea ce facem pentru altii si sa ne ajutam unii pe altii. Eu cred in miracole si daca crezi ca se pot intampla, se vor intampla. Poate ca miracolul este gasirea acelei persoane pe care ai sperat sa o intalnesti toata viata. […]

Craciunul nu este doar o perioada pentru familie si prieteni. Este vorba despre ceea ce facem pentru altii si sa ne ajutam unii pe altii. Eu cred in miracole si daca crezi ca se pot intampla, se vor intampla.

Poate ca miracolul este gasirea acelei persoane pe care ai sperat sa o intalnesti toata viata. Sau sa suni un vechi prieten si sa-l inviti de Craciun. Sau daruind o masa de Craciun pentru acea familie pe care nu o cunosti. Craciunul nu este despre ceea ce primesti sau cat de scumpe sunt cadourile, ci despre miracolele pe care le faci sa se intample. Este despre a-ti deschide inima si a asculta cu adevarat ceea ce spun oamenii în jurul tău. Uneori, cel mai mare miracol este sa spui ceva frumos cuiva.

Cine poate nega ca sarbatoarea de  Craciun nu este cel mai fericit moment al anului? Da, Craciunul declansează emotii puternice, de la emotia iubirii la emotia milei, Craciunul este magia in care crede toata lumea. Craciunul este ziua si timpul iubirii. Fiecare vasc atarnat incurajeaza, fiecare cuplu. Cine poate rezista tentatiei de a-si saruta sufletele pereche? Unii spun ca vascul contine puterile inexplicabile de a face cuplurile sa sarute.

Poate că romantismul nu este singura dragoste care palpaie,  dragostea de familie este mai puternica si reprezinta un foc care arde in fiecare suflet.  Familia este cel mai important grup de oameni din viata unei persoane. Dragostea pe care membrii familiei o au unul pentru altul este un foc mai luminos si mai fierbinte decat orice lumanare romantica.Craciunul face ca fiecare sa-si evalueze propria inima, drept urmare, oamenii sunt entuziasmati atunci cand realizeaza cat de mult iubesc si cat de mult sunt iubiti.

Craciunul ne aminteste de importanta daruirii. Prin Craciun, stim ca nasterea lui Isus este inceputul lucrurilor marete din lume. Craciunul este un astfel de festival pe care oamenii din toate religiile il sarbatoresc in întreaga lume, in ciuda faptului ca este o sarbatoare crestina. In aceasta zi de sarbatoare, ajungeti la cei care au nevoie de o imbratisare, spuneti-le ca va pasa de ei, spuneti-le ca tot ceea ce au pierdut si ca amintirile nu vor disparea niciodata atat timp cat refuzam sa le lasam.

Craciun Fericit !


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta