Universul insusi este rostirea lui Dumnezeu

Universul insusi este rostirea lui Dumnezeu
World in Hand
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Universul insusi este rostirea lui Dumnezeu

In noul an care a inceput, dragii mei, indiferent de ce veti auzi, priviti in sus. Priviti in sus cu rabdare si incredere, iar daca aveti sansa, Dumnezeu va va privi in ochi. In nici un caz nu plecati urechea. Nu-i ascultati pe cei  ce va vorbesc in numele Lui. Nimeni in afara de Isus […]

In noul an care a inceput, dragii mei, indiferent de ce veti auzi, priviti in sus. Priviti in sus cu rabdare si incredere, iar daca aveti sansa, Dumnezeu va va privi in ochi.

In nici un caz nu plecati urechea. Nu-i ascultati pe cei  ce va vorbesc in numele Lui. Nimeni in afara de Isus nu are dreptul sa va vorbeasca in numele Lui, indiferent de straie, educatie sau pozitie sociala. Dumnezeu nu glasuieste, Universul este rostirea Lui.

Dumnezeu vorbeste prin faptele oamenilor, prin intamplarile din viata fiecaruia dintre noi, dar niviodata prin cuvinte, pentru ca ele nu pot cuprinde vointa Lui. Nimeni de pe acest Pamant nu are dreptul sa-ti spuna ca asta este vointa Domnului-Dumnezeu, nimeni nu are dreptul sa-ti spuna ce ar vrea El sa afli astazi, sau ce asteapta El de la tine sau ce ar fi pe placul Lui.

Daca Dumnezeu vrea ceva de la tine, stie unde sa te gaseasca si viata te va face sa actionezi exact cum se asteapta El sa o faci, deci sa nu ai teama.

Cineva poate ar spune. Bine-bine cum sa nu vorbim, deoarece la inceput, a fost cuvantul, conform Bibliei : „La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El”

Daca ar fi raspund la aceasta dilema, probabil as spune ca la inceput  a fost „logos”, cuvant care are mai multe sensuri. Pentru un motiv sau altul, oamenii care au tradus Biblia au ales in loc de „logos”, cuvantul. Dar nu cred sigur ca asta e spiritul povestii din Biblie.  Sunt sigur ca cineva va face observatia aceasta, fiinca si eu as pune o asemenea intrebare. Poate mai corect as spune ca inceputul a fost informatia.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta