Vaccinarea anti-COVID-19 ar putea deveni obligatorie pentru personalul medical, în Marea Britanie

Vaccinarea anti-COVID-19 ar putea deveni obligatorie pentru personalul medical, în Marea Britanie
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Vaccinarea anti-COVID-19 ar putea deveni obligatorie pentru personalul medical, în Marea Britanie

( Andrei Mocanu – Newsweek ) Guvernul britanic are în vederea impunerea obligativităţii vaccinării împotriva COVID-19 pentru personalul medical, în încercarea de a stopa infecţiile din mediul spitalicesc, transmite Reuters, citată de Agerpres. Orice guvern responsabil trebuie să aibă această dezbatere, să se gândească la modalităţi de a-i proteja pe cei mai vulnerabili asigurându-se că […]

( Andrei Mocanu – Newsweek )

Guvernul britanic are în vederea impunerea obligativităţii vaccinării împotriva COVID-19 pentru personalul medical, în încercarea de a stopa infecţiile din mediul spitalicesc, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Orice guvern responsabil trebuie să aibă această dezbatere, să se gândească la modalităţi de a-i proteja pe cei mai vulnerabili asigurându-se că personalul care trebuie să aibă grijă de aceste persoane este vaccinat”, a declarat coordonatorul campaniei britanice de vaccinare pentru Sky News.

„Există un precedent pentru acest lucru; evident că medicii chirurgi sunt vaccinaţi împotriva hepatitei B. Deci este o soluţie pe care o avem, cu certitudine, în vedere”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta