Vasluiul revine la viață: Serbarea Florilor și concerte în aer liber

Vasluiul revine la viață: Serbarea Florilor și concerte în aer liber
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Vasluiul revine la viață: Serbarea Florilor și concerte în aer liber

( Simona DANDA – Vremea Noua ) INVITAȚIE… O nouă ediție a Serbării Florilor va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în centrul orașului. Mușcate, Crăițe, Crini și multe alte flori, dar și echipamente pentru grădinărit la prețuri convenabile, de la câțiva lei până la câteva sute de lei, îi vor aștepta pe vasluieni în […]

( Simona DANDA – Vremea Noua )

INVITAȚIE… O nouă ediție a Serbării Florilor va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în centrul orașului. Mușcate, Crăițe, Crini și multe alte flori, dar și echipamente pentru grădinărit la prețuri convenabile, de la câțiva lei până la câteva sute de lei, îi vor aștepta pe vasluieni în Piața Civică. La eveniment participă peste 20 de comercianți/instituții din orașe precum Sf. Gheorghe, Galați, Cluj, Sibiu, Târgu Mureș, dar și din Republica Moldova. Deschiderea va avea loc vineri dimineață (21 mai), în jurul orei 09:00, târgul urmând a se încheia duminică seara, pe 23 mai.

Serbarea Florilor va cuprinde în acest an și un program artistic. În fiecare zi, de la ora 14:00 până la ora 16:00, în Piața Civică se va auzi o muzică ambientală. Rareș Trufea, finalistul de la “Românii au talent” a fost invitat să susțină un recital la pian vineri după-amiază. De asemenea, tot vineri va susține un moment artistic și Asociația “Duo Art”, coordonată de prof. Adrian Trufia. La ora 19:00, însă în Parcul Copou, va urca pe scenă Orchestra “Rapsodia Vasluiului”, coord. Cristian Năstase. Concertele vor continua și în weekend în centrul orașului. Sâmbătă vor susține un spectacol Ansamblul folcloric “Floarea dorului”, coordonat de prof. Adrian Călin, Grupul “Domisong”, coord. de Carmen Trufia și Fanfara Trufia. Duminică, pe scena din centrul orașului vor urca Grupul Raindrops (coord. Elvis Chiperi), Grupul Style (coord. de prof. Alis Vârlănuță), Fantezii coregrafice și dans popular stilizat (coord. prof. Anușca Doglan Elena) și Orchestra “Rapsodia Vasluiului”.


Distribuie articolul