Viitorul tarii se scrie pe 6 decembrie

Viitorul tarii se scrie pe 6 decembrie

“Am plecat 5.5 milioane de oameni din Romania! In tarile unde am ajuns, am nascut copii, am pus osul la munca, am crescut PIB-ul acelei tari! Romania, tara saraca, amarata si condusa timp de 30 de ani de o gasca de profitori si aventurieri,  a fost un vis urat, foarte urat…dovada,  la 5 km de […]

“Am plecat 5.5 milioane de oameni din Romania! In tarile unde am ajuns, am nascut copii, am pus osul la munca, am crescut PIB-ul acelei tari! Romania, tara saraca, amarata si condusa timp de 30 de ani de o gasca de profitori si aventurieri,  a fost un vis urat, foarte urat…dovada,  la 5 km de Bucuresti, capitala a unei tari UE,   95 % din populatie isi face nevoile in fundul curtii…Inapoiat popor au ajuns romanii, datorita unei clase politice inculta si imorala. Voi, cei care ati plecat,sa nu uitati de unde ati plecat! Mai bine pentru voi si copii nostri.”  Declara cu tristete un roman plecat si stabilit in Spania in urma cu 10 ani.

Obsedatul discurs cu “Moarte PSD” nu cred ca mai foloseste la nimic si la nimeni. Nu ne poate duce decat in groapa, mult mai folositor pentru societate ar fi o implicare a clasei politice responsabile in mobilizarea populatiei. Nu vom ajunge nicaieri cu sloganuri banale, ci mai degraba politicienii nostri ar organiza intalniri si discutii cu cetatenii, ar incerca mobilizarea societatii civile, ar vorbi cu personalitatile din diferite domenii, economice, sociale, pentru elaborarea unor strategii adecvate erei “post covid”, fiinca dupa ce acest virus va trece, Romania se va confrunta cu probleme economice si sociale uriase. De aceea o Romanie cu o populatie mobilizata si instruita ar ajunge rapid la minimalizarea efectelor crizei economice si sociale care ne paste. De aceea atatarea la ura si la razbunare politica dau situatiei actuale si viitoare dimensiuni de razboi.

Nu cred ca liderii partidelor politice nu cunosc situatia in care se afla populatia si tara. Din pacate, comportamentul unor oameni politici este neconvingator. De exemplu la ce foloseste insiruirea de domenii in care vom cheltui banii care vor veni de la UE, a uitat oare premierul Orban si presedintele Johannis de bancul cu tiganul care a plecat la vanatoare fara pusca, dar isi face planuri cu diferitele bunatati pe care le va infuleca dupa ce prinde un iepure. Acesti doi domni si “latratorii” din jurul lor ne vrajesc pentru a ne “adormi” cu mega-proiecte pe bani europeni, totul pentru maximalizarea procentului PNL la alegerile din 6 decembrie. Oare aceastia nu pricep un lucru elementar, ca pericolul este mortal atat pentru noi, pentru ei cat si pentru Romania in era care va veni dupa pandemie.

Unii vor spune ca este destul de tarziu. PSD, PNL, CCR, Avocatul Poporului,  si-au facut datoria, au apasat pe tragaci, poporul roman nu mai are nici o sansa. Tavalugul pe care ei l-au declansat si sustinut ulterior cu alte sabotaje isi faca efectul. De acum incepe selectia naturala. Dar nici PSD, PNL, CCR sau Avocatul Poporului nu vor fi scutiti de selectia naturala pe care in lacomia lor dementa chiar ei au pus-o la cale. Ma uitam la cat tupeu si ticalosie emblematica pentru PSD poate exista in Gabriela Firea cu firmele ei formate mai mult din sefi sinecuristi platiti gras din banii primariei.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta