Virusul politic si virusul patogen

Virusul politic si virusul patogen

Moscova nu crede in lacrimi la fel cum PSD, nu crede in Covid-19. Acum cand dupa alegerile locale acest mastodont cu picioare de lut, nu se simte in forma, brusc a inceput sa-l doara grija de popor si in sinea lui ar amana pana prin martie la anul alegerile parlamentare. Acelasi PSD care pe timpul […]

Moscova nu crede in lacrimi la fel cum PSD, nu crede in Covid-19. Acum cand dupa alegerile locale acest mastodont cu picioare de lut, nu se simte in forma, brusc a inceput sa-l doara grija de popor si in sinea lui ar amana pana prin martie la anul alegerile parlamentare.

Acelasi PSD care pe timpul lui Dragnea aplauda jandarmii care rupeau in bataie romanii in Piata Victoriei, au adoptat o data cu trecerea in opozitie un stil unsuros-smecheresc. La televizor liderii lor vin si fredoneaza melodia corecta, iar pe la spate se pregatesc sa faca ceea ce au facut si pana cum vreme de 30 de ani.

Cum poti sa faci, totusi sa scapi de un asemenea partid, care in vremuri de pandemie nu face altceva decat sa-si urmareasca propria agenda politica. In democratie este destul de simplu, votul.

Da, dar vor sari vajnicii psd-sti, cum sa faci alegeri acum cand am depasit 10000 de cazuri pe zi, iar virusul ne pandeste la colt de strada si ne intra in trup la orice adiere de vant?

Societatea noastra este atacata de doua tipuri de virusi , unul politic reprezentat cu succes de catre PSD si celalalt patogen. Interesant ca ambii conlucreaza destul de eficient.  Este destul de greu sa lupti cu virusul patogen si sa iei masuri eficace daca populatia este expusa la virusul politic reprezentat de PSD. Problema este ca daca vrei sa lupti cu virusul politic adica cu PSD trebuie sa expui populatia la posibila actiune a virusului patogen intitulat Covid-19, in sectiile de vot.

Cu alte cuvinte, daca nu expui populatia la Covid in sectiile de vot, o lasi pe mana virusului politic PSD care ne spune ca virusul Covid nu prea seamana a virus, ci mai degraba aduce a propaganda PNL, care dupa alegeri impreuna cu USR-PLUS vor sa instaureze dictatura. In final, actiunile PSD nu fac altceva decat sa intareasca pandemia si sa-i mareasca sansele.

Exista posibilitatea ca iesind la vot sa contactezi Covid-19, dar daca nu iesi la vot, sigur te vei alege cu un virus care se poate dovedi mortal, si anume virusul politic reprezentat de PSD. Asta nu absolva PNL care are si el falitii lui, insa acest partid nu a ridicat minciuna la rang de doctrina fondatoare. Este adevarat localele au trecut cu rezultatele cunoscute, dar mai urmeaza un rand de alegeri, poate mai importante deoarece sunt cele care decid majoritatea parlamentara si viitorul guvern.

Daca nu te vei duce la vot, unde autoritatile se vor asigura ca distantarea fizica este respectata impreuna cu mijloacele de protectie si preventie, te vei duce sigur la supermarket, unde fara protectie cel din spatele tau iti va sulfa in ceafa.


Distribuie articolul