Ziua pierduta

Discutam contradictoriu, avem idei contradictorii, faptele noastre sunt in contradictie, suntem oameni la  naiba. Prostii –  destepti nu au cum sa existe, exista doar care reusesc in viata si cei care se aleg doar cu o contributie la evolutie, aceasta este lumea in care traim. E genul de lume in care scapa cine poate, restul […]

Discutam contradictoriu, avem idei contradictorii, faptele noastre sunt in contradictie, suntem oameni la  naiba. Prostii –  destepti nu au cum sa existe, exista doar care reusesc in viata si cei care se aleg doar cu o contributie la evolutie, aceasta este lumea in care traim. E genul de lume in care scapa cine poate, restul e gargara si frectie la picior de lemn. Ce pot sa doresc oamenilor intr-o astfel de lume decat, coate ascutite, sariti peste rand, deoarece oamenii cu multa energie nu au rabdare, iar trenul vietii nu asteapta.

Desteptii au idei, iar prostii sunt prieteni buni cu desteptii ca sa le poata pune piedici, interesant ca in majoritatea cazurilor cei destepti se lasa pacaliti de cei prosti, iar omul destept incantat de vorba celui prost uita sa isi  aplice ideea si apoi sa isi deschida gura la prieteni.

Concluzia uite asa ajunge prostul sef si desteptul un pierzator.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta