Armatorul plăteste despăgubiri pentru reciful distrus de o navă comerciala în Maldive

Armatorul plăteste despăgubiri pentru reciful distrus de o navă comerciala în Maldive
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Armatorul plăteste despăgubiri pentru reciful distrus de o navă comerciala în Maldive

( MI News Network ) Maldivele au primit o compensație de 10 milioane de dolari în august de la o firmă a cărei navă s-ar fi eșuat în reciful Rasfari din atolul Kaafu. Acest lucru se știa din rapoartele transmise luni de presa locală. O navă comerciala sub pavilion Panama, pe nume MV Navios Amaryllis, […]

( MI News Network )

Maldivele au primit o compensație de 10 milioane de dolari în august de la o firmă a cărei navă s-ar fi eșuat în reciful Rasfari din atolul Kaafu. Acest lucru se știa din rapoartele transmise luni de presa locală.

O navă comerciala sub pavilion Panama, pe nume MV Navios Amaryllis, a eșuat pe reciful Rasfari pe 19 august în timp ce naviga către Africa de Sud din India, potrivit agenției de presă Xinhua.

Investigațiile efectuate de Agenția pentru Protecția Mediului au dezvăluit că nava a eșuat, deoarece motorul său era oprit din cauza unei defectiuni și datorita neglijenței comandantului navei.

O amendă de 10 milioane de dolari a fost creditată de către proprietarul navei într-un cont aparținând Autorității Monetare din Maldive, banca centrală a țării.

Nava care a fost reținută după incident a avut permisiunea să plece atunci când daunele au fost plătite de către proprietarul navei.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta