Conspiratii reale

Probabil că ai auzit de pasteurizare. Laptele se pasteurizează pentru a distruge germenii. Sucurile se pasteurizează din acealași motiv. Alimentele se pasteurizează în același scop. Pasteurizarea vine de la numele unui faimos biolog, microbiolog și chimist francez din secolul 19 pe nume Louis Pasteur. Probabil că ai auzit de numele lui, măcar în trecere. Însă […]

Probabil că ai auzit de pasteurizare. Laptele se pasteurizează pentru a distruge germenii. Sucurile se pasteurizează din acealași motiv. Alimentele se pasteurizează în același scop.

Pasteurizarea vine de la numele unui faimos biolog, microbiolog și chimist francez din secolul 19 pe nume Louis Pasteur. Probabil că ai auzit de numele lui, măcar în trecere.

Însă la fel de probabil este că nu ai auzit de un alt nume, Antoine Bechamp. Bechamp a fost un prestigios om de știință francez care a trăit în aceeași perioadă cu Pasteur și a fost coleg cu el.

Iar între cei doi a existat o rivalitate academică, dar cu repercusiuni la nivel practic, în viața de fiecare zi a fiecărui om care trăiește astăzi.

Pasteur a „inventat” teoria germenilor, sau microbilor. Deși nu era o idee nouă, el și-a pus numele pe această idee. Conform acestei teorii. boala este produsă de microbii din afara organismului. Prin urmare, bacteriile, virusurile, ciupercile sunt vinovații pentru îmbolnăvire și de aceea eforturile medicilor trebuie îndreptate spre omorârea acestor dușmani.

Bechamp, în urma cercetărilor sale laborioase, a venit cu o teorie complet opusă, anume că boala se datorează organismului uman, „terenului”, care din cauza alimentației, gândurilor și emoțiilor, stilului de viață ajunge să iasă din echilibrul său și în această stare microbii exteriori , care au un caracter oportunistic (adică profită de o situație favorabilă), se manifestă patogen. Așadar, cauza bolii nu este exterioară (microbii), ci interioară, corpul, sau terenul care devine favorabil și invită astfel manifestarea microbilor.

Aceste două teorii dau naștere la două metode, sau căi, de vindecare. Teoria lui Pasteur te face să te concentrezi asupra microbilor cu scopul de a-i omorî, în timp ce teoria lui Bechamp te conduce la refacerea echilibrului organismului astfel încât acesta să nu mai fie un teren favorabil pentru microbi.

Teoria lui Pasteur a fost îmbrățișată de știința și industria farmaceutică, iar teoria lui Bechamp a fost dată uitării. De aceea ne aflăm astăzi în această situație.

Omenirea se bazează în mare majoritate astăzi pe teoria lui Pasteur iar consecințele se văd O lume bolnavă, o lume stăpânită de frica microbilor, o lume în care conceptul iluzoriu de „boală” stăpânește.

Pe patul său de moarte Pasteur a recunoscut că teoria lui era greșită spunând: „Microbii nu sunt nimic, terenul este totul”. Dar aceasta recunoaștere nu a mai contat. Industria farmaceutică a devenit o industrie de trilioane de dolari. Daca ar fi mers pe teoria lui Bechamp, industria farmaceutică, cu medicamentele de sinteză și vaccinurile ei, nu ar fi existat.

Ori de câte ori punem la incercare teoria lui Bechamp vedem că aceasta se confirmă.

Dr. Robert Morse a dus mai departe înțelegerea acestor pionieri în știință descoperind importanța esențială a sistemului limfatic pentru îmbolnăvire și vindecare și legătura dintre sistemul limfatic și rinichi, ca principală cale de eliminare a limfei. Când organismul, sau terenul, devine acid, din cauza funcționării inadecvate a sistemului limfatic, atunci microbii se manifestă în organism, însă ei sunt utili organismului plin de toxine, de acizi și mucus, în sensul că ei ajută la descompunerea acestor deșeuri care provoacă boala, pregătindu-le să fie eliminate pe căile normale de eliminare ale organismului.

Căile de eliminare sunt rinichii, pielea (al treilea rinichi), colonul, plămânii (căile respiratorii). Dacă aceste căi de eliminare nu sunt deschise atunci pot aparea probleme care pot pune în pericol viața omului.

De aceea atunci când vindecăm orice „boală”, inclusiv o infecție virală, trebuie să ne concetrăm pe deschiderea acestor căi de eliminare și să alcalinizăm organismul folosind alimentele alcaline, adică în primul rând fructele, și apoi verdețurile, vii, crude.

Când înțelegi cum funcționează lucrurile, frica dispare, știi care este calea de vindecare și vezi rezultate repede.

Care sunt principalele cauze ale slăbirii sistemului imunitar?

Alimentaţia deficitară, care înseamnă că organismul nu are de unde să-şi extragă suficiente cantităţi de vitamine şi minerale;

Somn insuficient (mai puţin de şase ore de somn pe noapte, mai multe nopţi la rând), care favorizează eliberarea hormonilor de stres şi, ca urmare, slăbirea sistemului imunitar;

Hidratarea deficitară – urmarea fiind că mucoasele noastre nu sunt protejate de un film hidrolitic, iar agenţii patogeni pot pătrunde mai uşor în corp. Pe de altă parte, nici toxinele din corp nu sunt eliminate corespunzător;

Consumul de alcool în exces determină o dezactivare a unei părţi importante din sistemul imunitar timp de cel puţin 24 de ore;

Tabagismul reduce numărul celulelor imunitare şi al anticorpilor din sânge;

Aerul uscat din încăperi provoacă uscăciunea mucoaselor din nas şi gât şi pătrunderea mai uşoară în organism a agenţilor patogeni;

Lipsa mişcării şi a exerciţiilor fizice determină slăbirea capacităţii de apărare a organismului; antrenamentele mai intense, la anumite intervale, nu compensează absenţa mişcării din restul timpului;

Consumul a 100 de grame de zahăr intr-o zi (cam cât se găseşte, de exemplu, într-un litru de suc de mere) poate afecta semnificativ capacitatea celulelor albe din sânge de a ataca bacteriile şi virusurile timp de aproximativ cinci ore. Ipoteza conform căreia zahărul slăbeşte sistemul imunitar se bazează pe un studiu care arată ca vitamina C susţine celulele albe din sânge în apărarea imunitară, iar cantităţile mari de glucoză reduc concentraţia de vitamina C din sânge. Din cauza structurii similare a glucozei şi a vitaminei C, globulele albe din sânge absorb inadecvat glucoză, în loc de vitamina C, când nivelul de zahăr din sânge este ridicat.

www.hranaspirituala.ro


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta